Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?
Alt 11.03.2008, 00:23   #40
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 887 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: Akın'mı Petkoviç'mi?

Alıntı:
Apokan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
BEN AKIN DIYORUM SEBEPIDE MILLI TAKIMA VE BESIKTASA KALECI LAZIM
AKININ FORMUNU KORUMASI LAZIM
BESIKTASTA RÜSTÜ YASLANDI-HAKAN;DA FORMSUZ-ONLARA AKIN GIBI KALECI LAZIM-BEYPINARLI 58
Rüstü yaslandi artik iskarta, Hakanda is yok,Tamam Akinida Senin Besiktasa vereleim, yanindada Mehmet yildizi, Abdurahmani, Musayi,Hayrettinide unutmayalim. Önemli olan Senin takimin 8 Tas Pardon Besiktas sampiyon olsun sivassspor 2 ci lige düssün hic Fark etmez.

1. ilk önce kimin sitesinde oldugunu unutmayacaksin !!!!!!
2. Sivasli olabilirsin ama Sivassporlu olamazsin !!!!!!!
3. Bu Zihniyet Anadoludan Nasil bir sampiyon cikarir !!!!
4. Bir Koltukta iki tane karpuzu kimse tasinmaz. !!!!
5. Sivassporu Besiktasin Fedayisi gibi görüp FB,GS Maclarindada puan alsin ki BJK sampiyon olsun diyede sahip cikilmaz..
6. Inönüde ki Macta ta Ayilarin istanbulda ne isi var,yobazlar sivasa tezahüratlari hala kulaklarimizda cinliyor unutmadik. !!!
7.Biz Gercek Sivassporlular bize yeterde artariz..
8. Medyada Lobimiz yok Arkamizda hic mi hic bir tane dayimizda yok sezon boyunca lehimize verilen sacma sapan kararlara Boyun egmekten baska caresi olmayan ve Kurallari cignemeyen centilmenlikten fire vermeyen kaliteli takimiz ..
9. Bu nedenle Sivasspor Bu sezon sampiyonlugu Anasindan emdigi helal süt gibi hak eden Tek takim Sivasspordur... insallah bu sezon sonu ipi gögüsler sampiyon Biz oluruz oluruz, Siz Degil.....

Az kalsin konuyu unutacaktim Petkovicmi Akinmi diye ??? Bence en iyi karari Bülent Hocamiz Verir, Kim Formundaysa Kaleyi o korusun. Kaleci takimin yarisidir, en Dogru kararida tabiki hoca verecektir.