Tekil Mesaj Gösterimi
--->: balıkesirspor
Alt 13.03.2008, 08:01   #48
safi gomez
Yiğido

21 Mesajına 23 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 safi gomez FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: balıkesirspor

''Ölümüne oynamalılar''
Balıkesirspor Başkanı Kemal Büyükakın, 2-0 biten Nazilli Belediyespor maçıyla 22 hafta sonra yenilgiyle tanıştıklarını söylerken futbolcularına da göndermede bulundu!
Büyükakın, Nazilli Belediyespor karşısında kazanma arzusundan yoksun olduklarını belirterek, bu karşılaşmada ''kazanmayı isteyen takımın'' sahadan 3 puanla ayrıldığını kaydetti.

Ligin en iyi takımı olmalarına rağmen dünkü maçta kötü bir performans sergilediklerini anlatan Büyükakın, ''Zirve yarışında avantajlı bir konuma gelebileceğimiz bir maçta kötü futbol oynadık. Kazanmak için hiçbir şey yapmadık'' dedi.

Büyükakın, Balıkesirspor'un üst noktalara ulaşması konusunda yönetim olarak her türlü fedakarlıklara katlandıklarını dile getirerek, şöyle konuştu:
''Nazilli Belediyespor maçında bir kez daha gördük ki, organize olmuş, omuz omuza vermiş, bütünleştikleri kentlerinin çıtasını yükseltmek amacıyla seferber olmuş futbol kulüpleri, hırslarını sahaya yansıtarak sonuca gidebiliyor. 'Ben daha kaliteli futbolcuyum, bir üst ligi istiyorum' diyemeyenler de kendilerini gelecekte kötü noktada görecek. Balıkesirspor formasını giyen kardeşlerimizi daha iyi noktada görmek istiyoruz. Bunun için gecemizi gündüzüme katıyoruz. Onlar için bir şans daha var. Perşembe günü Altınordu ile sahamızda oynayacağımız karşılaşma 'olmazsa olmaz' anlamı taşımaktadır. Deyim yerindeyse 'Ölümüne oynayıp' bu maçı kazanmalılar.''
safi gomez isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla