Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ
Alt 16.03.2008, 00:42   #49
Tuncay
Tecrübeli Yiğido

Tuncay - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

126 Mesajına 184 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 Tuncay isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SİTEMİZE BÜYÜK İLGİ

Zamansizliktan dolayi sitemizi az ziyaret ediyorum. Ama taraftar siteleri icinde encok uyesi ve ilgisi olan bir site. Bu ilgi iki tarafli bence, Sivassporun basarisi ve sitemizin gayretleri.Sivasspor suan populer ve taninan bir takim ama gelecek senelerde dunya futbol tarihinde yerini alacaktir. Su an bile tarihe gecti(Kaleden kaleye gol, anadolunun ilk basarili takimi,kisitli oyuncu ve butcesiyle harikalar yaratiyor)
Elmas kardesime cok tesekkur ediyorum. Ilk atesi yaktin ve Gunay kardesim hakki timucin kardesim ve isimleri saymakla bitmeyecek sivas in yigidolari herkes elinden geleni yapiyor. Sitemizin uyeleri uyum icinde hic bir fikir ayriligi, gorus farkliligi rahatsiz etmeden dostca sitemizin etrafinda toplaniyoruz. Ne mutlu bize dunya durdukca bir cig gibi buyuyecegiz.Elbetteki sivasspor taraftari olmak icin sivas li olmak gerektirmez. Ornegin mustafa diye samsun lu bir arakadasim var cok fanatik bir sivasspor tarftari.Ozellikle yazdim cunku 2. lig deyken bile sivasspor un hayraniydi.Daha bir suru tanidigim var boyle.
Sitemizin seviyeli,candan,samimi bir icerikte olmasi her bir uyenin abi,abla kardes gibi bir butunlugu beni cok memmun ediyor.
Ornek alinacak bir site, basarilarinin devamini diliyorum. Tum sivasspor sitesi uyelerine ve sivasspor taraftarlarina saygilarimla.