Tekil Mesaj Gösterimi
--->: DESTEK İSTİYORUZ
Alt 25.03.2008, 07:39   #2
3258murat
Acemi Yiğido

31 Mesajına 46 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 689 3258murat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: DESTEK İSTİYORUZ

Bizim taraftarımız niçin böyle.Bu tür yazıları okudukça taraftar demeye dilim varmıyor. Bu konu devamlı gündeme geliyor.Hürdoğan Gazetesi'nden Sayın Abdullah YİĞİT'in yazılarını takip ediyorum.Yazılarının %95 inde taraftarımıza(!) hep sitem ediyor.Ben çok üzülüyorum.Hayır hayır sitem ettiğine değil bu halde olmamıza, taraftarlığın gereğini yerine getirmediğimize üzülüyorum.Bir Sivas, bir Sivasspor sevdalısı olan,kendini bu yola adayan Sayın YİĞİT'in herhalde taraftara garezi yok hep bu konuyu dile getirirken.Demek ki ortada Sivasspor taraftarından kaynaklanan noksanlıklar var,yanlışlar var,bir taraftarda olması gereken özelliklerde eksiklikler var, zaafiyet var.Biz niçin böyleyiz? Ne yapalım yani dört büyüklerin veya dünya takımlarının taraftar profilini mi inceleyelim? Kasetlerini tekrar tekrar çevirip izleyelim mi? Ya da o tarftarlar maçta gol yokken nasıl davranıyor, gol yediğinde nasıl,öne geçtiğinde nasıl... bunları mı araştıralım. 4 büyükler dışında var mı böyle bir başarı yakalayan,şampiyonluğa koşan bir takım? Bu takıma yakışan taraftar profili bu mu olmalı? Bizim Mehmet YILDIZ'ımız niye böyle sitem etsin? Yani düşünüyorum da el bize ne der? Ahh şu takım bizde olsa demez mi? Stada giden kardeşlerime sesleniyorum :LÜTFEN BARİ KALAN MAÇLARDA TAM BİR TARAFTARA YAKIŞAN NEYSE O ŞEKİLDE CANLA BAŞLA DESTEKLEYELİM SİVASSPORUMUZU.saygılar..sevgi ler..
3258murat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 3258murat'a Teşekkür Ediyor...