Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 10.08.2005, 23:53   #28
serhankaburcuk
Usta Yiğido

serhankaburcuk - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

30 Mesajına 39 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1325 serhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekanntserhankaburcuk ist jedem bekannt

Alıntı:
abircan Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar Başlik Yayinci Kuruluşa En Az 2 - 3 Bin üyemizden Ayri Ayri Imza Alabilmek Amaciyla Açildi, Toplu Dilekçe Mantiğiyla Açilmiş Bir Başlik Lütfen Katilanlar Buna Sadece Imza Atsin Katilmayanlarin Fikir Beyan Etmesine Gerek Yoktur, şurada Elbirliğiyle Birşey Inşa Etmeye çalişiyoruz Olumsuz Bakmayin Bakiyorsanizda Yansitmayin Lütfen, Zaten Yayinlanmiyor Onu Biliyoruz , Bunu Bidaha Hatirlatmanin Alemi Yokki, Niye Uğraşacağiz Yayinlansin Diye, Insanlar Binlerce Yildir Niye Uğraşirlar, Daha Da Ilerlemek Için Bu çünkü Insan Oğlunun Doğasinda Var, çalişirsan Olur çalişmazsan Olmaz Zaten, Isteyeceğiz Ve Hep Beraber Alacağiz
Haftada 3 Dakka Bana Yetmez Ben Sivassporumu 90 Dakika Izlemek Istiyorum Hemde Dünyanin Heryerinden Biz Istersek Olur, Haydi Yiğidom Imzaya Devam, Yilginlik Yok, Pesimistlik Yok

HEP DESTEK TAM DESTEK....
serhankaburcuk isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla