Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!
Alt 06.04.2008, 00:48   #88
ibrahim58-nl
Acemi Yiğido

ibrahim58-nl - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ibrahim58-nl isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: HAY AĞZINIZA SAĞLIK!!!

Simdi arkadaslar bazi seyleri iyi kavramak lazim. Yapmadigin bi iin zorlugunu bilmeden kucumseyerek o kisiyi dengesizce elestirmemek lazim.

Deivid kendini resmen atti, onu herkez t.v den tekrarinda gordu.. BIRINCI DE ben gordum diyen varmi merak ediyorum...

Deivid'in kallesce kendini atmasini, hakeme yuklemek cok cok yanlis. Dusun karsindaki fenerbahce... sampiyonluga oynuyan takim... ve cok ustaca kendini atan bi futbolcu var...

ve mac 1-0... belki hakli olacak belki haksiz.... ama yaptigi is ve verdigi karar hic kolay degil... o 1 saniye icinde... KIMSE KUSURA BAKMASIN bosuna...

kolay diyen okadar biliyorsa hakemlik yapsin bi zahmet....

Sahada 2 topun oldugu soyleniyor... Topu sahaya kim atti acaba? Herhalde fenerbahcenin evinde, fenerbahceliler atmamistir degilmi, mantikli dusunmek gerekirse...

bilerek istiyerek oyunun durmasi icin sahaya ikinci topu atan kisileri kinamak lazim...

Maci gereginden fazla uzatmistir... orasinda haklisiniz... ama hakemin saati nasil bilmiyorum 12 saniyenin munakasasini yapmamak lazim...

KAYSERISPOR un neden agladiginida anlamadim... ILK YARIDA, kendi sahasinda oynadiginda, EDU'YA KIRMIZI KART VERDIREN KIMDI? MEHMET TOPUZ degilmiydi? koluna bile degmemisti top... koluyla tuttu diye bilerek kirmizi kart yedirmisti...

Yani bu dunya ETME BULMA DUNYASI!!...

her aglamanin veya gulmenin NEDENI ELBET VARDIR!!!

bizler isimize bakalim... SIVAS, SIVAS gibi oynarsa birsey olmaz allahin izniyle...
Than bu yigido seni kacirir.
ibrahim58-nl isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla