--->: MAÇIN ARDINDAN
Tabi suç sende Bülent hoca.
Galibiyette nasıl övebileceğimiz gibi, yenilgide de yereceğiz.
Aslında kaç maçtır bu durum ortada. Ama Bülent hoca ya göremedi ya görmek istemedi.
1- Musa ve Hayrettin inanılmaz performanssız ve hatalarla dolu oynuyorlar.
İnatla ya onlarla ya da İlhan Musa ile başlıyor maça başlıyor.
Bülent hocanın Yasir inadı vardı bir zamanlar. Hiç bir halta yaramayan takımın moralini ve dengesini bozan bu adamı hep ilk 11 e alırdı. Allah'tan sakatlandı da kurtulduk. Ama başımıza bide bu Musa belası geldi. Geçmişinde hiç bir varlığı olmayan, top kullanamayan, pres yapamayan, şut atmayan ve inanılmaz cılız bir adam hep 11 de.
BJK oyuncularının boylarını gördünüz bunların arasından uzun topları kim alıcak Çetkov mu, Mehmet mi?. Mehmet bir kaç aldı o kadar. Böyle bir takıma karşı orta saha kuvvetli olucak. Pas yapıcak bunu İlhan mı, Musa mı yapıcak. Bunu Sergio ikinci yarı yaptı, Uğur yaptı. Özetle bu maça Musa ile çıkmam tam bir hata.
2. Hayrettin'in defansda ki durumu. Adamamını (Holosko) hep kaçırdığı için Murat Nobre ve Holosko ile baş başa kaldı ve kaçırdığı için iki gol yedik. İlhan Hayrettin'in yerinde daha iyi oynuyor bunu geçen haftalarda gördük. Sonuç Hayrettin ile çıkmak tam bir hata.
3. Gole ihtiyacı olan hoca ne yapar risk alır ileriye yeni hücumcu ekler azaltmaz. Çetkov kötü ise çıkarıyorsan yerine hücumcü alıcaksın, orta saha oyuncusu değil. İleriyi zayıflatmanın ne anlamı var. Çetkov her maçta kötü oynar ama fırsatını pozisyonunu buldu mu atar. Bu her maçta böyle olmuştur. Bak Konya maçı. Ömer var hazır olmayabilir ama gol istiyorsan risk alıcaksın risk de orta sahaya oyuncu alarak olmaz.
4. Bu takım bu kafa ile bu yapı ile asla 3 büyükleri yenemez (BJK maçını hatırlayın iki defa gittik gol attık ve bol şansımız vardı). Göreceksiniz Galatasaraya da yenileceğiz. Çünki Anadolu takımları çok kötü biz onların iyisiyiz. Anadolu takımları bile üç büyüklere arada sırada kafa tuttular ama biz hiç bir şey yapamadık. Anadolu takımlarının önemli bir kısmı büyük sorunlar içerisindeler. Arada sırada iyi oynayabiliyorlar.
5. Bülent hocanın Allah'ın izni ile insanların duaları ile lafları sıktı artık. Bu kendine takımına güvenmeyen insanların laflarıdır. Bilimsel bir metodolojik bir iş yapıyorsun tabiki şans faktörü var, ama geldiğin durumu hep dualara Allah'a bağlarsan sana gülerler. Senin düşüncenle Avrupa liglerinde ki takımların yerle yektan olmaları gerekir. Üç büyüklerin çökmesi gerekir. Yav sen Cami imamı değilsin. Sen yağmur duasına çıkmadın. Yeter artık.
Yeter artık!!!
|