Tekil Mesaj Gösterimi
-->: Gençlerbirliği
Alt 10.04.2008, 13:06   #123
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1086 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: Gençlerbirliği

Sivasspor- Ankaraspor macı için iki defa istanbuldan ankaraya maca gittim ankaraya geldik stadyumun yerini sorduk dedilerki istanbul yolu üzerinde 30-40- km ilerde sandımki tekrar istanbula gidiyorum bir saate yakın istanbul tarafına geri geldik in cin top oynuyor hesabı bir dağın başına bu kadar büyük yatırım yapılırmı asaş stadyumunu belediye getirmiş buraya yapmış neyse 50 kuruşa biletleri aldık biletleri ucuz tutuyorlarki vatandaşlar maca gelsin ilk macta belediye kanalıyla üçretsiz olarak iki otobüs değiştirdik ancak stadyuma vardık ikinci macına derneğin arabasıyla gittiğimizden ulaşımın son durumunu bilmiyorum ankaralı seyirciye evet seyirci diyorum cünkü ankarasporun taraftarı yok biletlerine cekiliş oldugunu ismleri okunanlar mactan sonra yetkililere uğrayıp hediyeleri alsınlar diyerek anons yaptılar deplasman takımlarını cekilişe sokmadılar onlarca tv cekilişinde dağıtıldı başka türlü hiç kimseyi bu stadyuma getiremezler niye bu kadar büyük paraları dağın başına yapana kadar elindeki stadyumu daha iyi duruma getisenize derme catma takımla nereye kadar gidebilirsinizki eğer bir kulübe yardım yapacaksan işte sana genclerbirliği işte sana ankaragücü ne yapacaksan bunlara yap genclerbirliğini inşallah bu sene süperliden düşmeden seneye aramızda görürüz bütün dualarım sizlerle sizi layık olduğunuz yerde görmek dileklerimle
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla