Tekil Mesaj Gösterimi
--->: ANADOLU LİGİ KURULSUN
Alt 14.04.2008, 18:30   #56
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 879 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: ANADOLU LİGİ KURULSUN

dun tamam gusel goruntuler oldu ama bızım sıvaslılar herzamankı gibi dozu kacırdı..kayserı 1 0 gerıde kayseri maratonu bagırıyor '' satılmıs kayseri '' diye bizim sivaslılar tabi hemen sahıp cıktılar kayseri kayseri diye bagırmaya basladılar bende tabi katıldım tepki vermek icin ama herseyın bi sınırı var Sivas a dogru durüst bagırmayan ınsanlar kayseri diye yırtındı resmen..Hayır fair play dostluk ıcın ornek davranış ama hem dısardan anlasılacak kı sivas macı satın alınmıs diger taraftan da önce takıma destek sonra da gereken tepki bir kaç defa yapılır bırakılır cok ugrastı sıvas tribunundekıler...

zaten ılk 10 dakka dan sonra tribunde bagıranlar bile oturdu yukardakılerı de arada sebo abi bilınen tezahuratlarla bagırtmaya calıstı o kadar 1 0 ondeyiz golden sonra bi 5 6 dk bagırıldı gerisi yine fos...

yaw valla ben utandım kayseri taraftarı yenılmesıne ıddaası olmamasına ragmen takımın yarısını ta duştan cagırdılar bizimkıler macı almıs sampıyonluga gidiyor sahadakı takımımızı trıbune zor cagırıyoruz...

BU TAKIMA ŞAMPİYONLAR LİGİ
BU TARAFTARA AMATÖR LİG
YAKIŞIR !!!