Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Her üye konu açamaz
Alt 22.04.2008, 07:47   #6
Rallim58
Gast

Standart --->: Her üye konu açamaz

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
size tamamen katılıyorum belli bir süreden sonra konu acılmasından yanayım öyle her önüne gelen konu acarsa çok büyük kirliliğe maruz kalırız şu anda bile bu kirliliği yaşıyoruz basın yayın organlarından bir haber okuyan bu haberi hemen sitede konu olarak acıyor buda belli bir kirliliğe yol acıyor bunların önüne gecilmeli
Üzüldüğüm birşey var, bizler toplum olarak tepkimizi infialen bildirir, düzetilmesi için şifahen olsun bildirmeyiz. BJK maçındaki isyanları kavgaları görseydiniz, dersiniz ki sitede bu konu tartışılsa yorum yapmayan üye kalmaz (Tabii 4 eylüle gelip yaşananları görenler-çünkü hemen her hafta yaşanıyor), ama gel gör ki konuyu (Stadyumda dizayn adıyla) taşıdım, tartışalım diye maalesef, sadece 5-10 duyarlı üye yorumu ile kaldı.
Şimdi de (akşamki de) aynı olay; Daha geçenlerde hatırlayanınız vardır, naklen yayın konusunda bir TS genç birisi evladımdan bile küçük daha 20-22 yaşlarında ağıza alınmayacak küfürleri siteye yazarak yaptı. O kişinin üyelik kayıt tarihine baktım o küfürü yazdığı gün üye olmuş.
Şimdi biz ne istiyoruz; Sitemizin kirlenmemesi, bu kadar rağbet görerek 40 binleri geçen üyenin rahatsız olmaması onları huzurla bilgi alıp muhabbeti ve yorumları adına;
1- Üye olan kişi üye olduğu gün hemen yorum yazma, ya da konu açma hakkına sahip olmamalı,
2- Yapılan yorum ya da açılan konular bir editör süzgeçinden geçirilmeli,
3- Bu site Sivas'lı ve Sivasspor taraftarlarının sitesi olduğu düşüncesiyle başka takımlara ait övgü ya da sövgü belirten konu açılmamalı,
Kısaca;
HERŞEY SİVASIMIZIN VE SİVASLIMIZIN HUZURU İÇİN
HERŞEY SİTEMİZİN TERTEMİZ DEVAM ETMESİ İÇİN
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...