Konu: HENTBOL
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: HENTBOL
Alt 25.04.2008, 18:06   #8
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 976 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: HENTBOL

Haydi Trabzonlular 19 Mayıs'a!
Türk boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Kıtalararası Boks Şampiyonası yarı orta sıklette, Güney Afrikalı Lucky Lewele´yi yenerek kıtalararası kemeri almak için yarın Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda ringe çıkacak.
25.4.2008

Türk boksör Selçuk Aydın, Dünya Boks Konseyi (WBC) Kıtalararası Boks Şampiyonası yarı orta sıklette, Güney Afrikalı Lucky Lewele’yi yenerek kıtalararası kemeri almak için bugün Trabzon 19 Mayıs Spor Salonu'nda ringe çıkacak. Profesyonel boks hayatını Almanya’da sürdüren ve ’Mini Tyson’ lakabı ile anılan Selçuk Aydın, bu önemli karşılaşmada Trabzon halkının desteğini beklediğini belirterek "Salon en fazla 2 bin kişi alıyor. Maça çok büyük bir talep var. İnşallah kemeri kazanarak halkımıza güzel bir gece yaşatacağız" şeklinde konuştu. Kendisine ’Mini Tyson’ denmesinin gurur verici olduğunu fakat kimsenin taklidi olmak istemediğini ifade eden Aydın, "Tipik bir Trabzonluyum. Ringe çıktığım zaman çok hırslıyım. Rakiplerime saldırıyorum. Böyle olduğum için de beni Tyson’a benzetiyorlar. Böyle büyük bir boksöre benzetilmek gurur verici ama ben Selçuk Aydın’ım" açıklamasını yaptı.
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla