Konu: SKANDAL!!!
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SKANDAL!!!
Alt 27.04.2008, 22:46   #2
ERMAN
Yiğido

ERMAN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 100 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 ERMAN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart --->: SKANDAL!!!

SİVASta rezalet yeter atık

--------------------------------------------------------------------------------

yazıklar olsun bızlere sıvaslılık kalmamıs sıvasta yok galatasaray taraftarı meydanda govde gösterisi yaptı kufretmeye baslıyca 20 30 sıvaslı toplanıpp sadece sıvas sıvas dıye bagırdıgı icin joplarla kovaldı emnıyet tarafından yazıklar olsun dıyorum sıvas formalıları göz altına aldılar yawww bura sıvasssss sıvasssss yeter uyanın artık sızlerde bu sıvaslılar yapılan hata affetılmez asayımidir ne müdürsüyle bı taraftarımızı tartaklamış ve bu sırada galatasary tarafına dokunan yok bura sıvas onları daıt gorseydınız o sıvas tarafıtnı joplarla nasıl kovaladılar ve galatsarlılarda dalga gecıyor bu konuya mecnun baskan vali kımse mudahele etsın orda futbolla alakası olmayan sadece sıvaslı bı beyfendi ayıp be kardesım bu kadar olmaz dedı dıye oo daha neler neler anlıycanız sıvasta sıvas formalı ve sıvas sıvas dıye emınıyet hasant etti sivaslıları sınırden aglıyanlar görmenız lazımdı bu konuya degınen lutfen ben konu acamadım ısız acın
ERMAN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda ERMAN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...