Tekil Mesaj Gösterimi
--->: KAZANMAK iSTiYORUZ
Alt 03.05.2008, 07:44   #10
izmirliyigido
Gast

Standart --->: KAZANMAK iSTiYORUZ

Alıntı:
seco007 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
türkiyede şampiyon olmak kolay değil arkadaşlar uefa şampiyonlar ligi kriterlerini yerine getirebilecek yapıya sahip olmanız gerek ilk önce bu iş için para lazım sonra bünyenizdeki futbolcuların fiyatları birden ikiye katlanacak herkes ikikat para isticek orda oynamak için en az adam gibi 5-6 transfer yapılacak bunlar öpücükle olmuyor güç meselesi bunlar zaten yönetimde istemiyor şampiyonluğu bunu bilen biliyor fakat açık olarak söylenecek şeyler değil bunlar
Arkadaşlar, martaval okumayalım.... Ne demek şampiyon olmak kolay değil. UEFA kriterlerine uymak dediğin zor birşey değil. Yapılır. Yetişmezse de kardeş kentimiz Kayserispor'un sahası var en kötüsü İstanbul var.....Futbolcuların fiyatı ikiye katlanacak diye tarihin yıllar boyu yazacağı bir fırsatı kaçırmak enayilik, aptallıktır, ihanettir. Yönetimde de bu ihaneti yapacak bir insan göremiyorum.

Tüm işlerini, güçlerini, ailelerini bırakmış zamanlarının çoğunu SİVASSPOR için ayıran insanlar tarihe geçmek varken böyle düşüneceğine ihtimal vermiyorum. Ha, ne olur, bu sene Şampiyon olursun futbolcuna istediği parayı veremezsin, o senede daha mütevazi takım kurarsın, orta sıralar için mücadele edersin yada küme düşersin.

Ama... Böyle bir fırsatı kimse kaçırmak istemez. Ortalığı boşuna bulandırmayalım. Ha ben seni de suçlamıyorum arkadaşım senin bu endişen Şampiyonluk birileri tarafından elimizden gasp edilirse, ya olamazsak korkusu. O korku hepimizde var birazcık, onun haricindekileri boşver.

.
Bu Konuda 'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...