--->: Yeni Stadium ve Alisveris Projesi
Arkadaşlar Bülent UYGUN bu stadın projesini neye göre yapmış anlayamadım.Biz alışveriş merkezi değil her yönüyle modern bir stat istiyoruz.Sayın Bülent UYGUN herhalde 1 Nisan şakası yapmış.Ben 4 aydır yeni statla ilgili yazı yazıyorum.hocanın siteye girince adeta şok oldum.bu kadar kötü proje görmedim.bu projeyi yapacağımıza eski stadın yapılmayan trübinlerini yıkıp yeni tribün yapalım daha iyi.proje görmek isteyenler KAYSERİ KADİR HAS STADI nın projesini tıklayıp inşaat fotograflarını görsünler.Bence sivasa çok ayıp ediliyor.Hocamızı seviyoruz ama kendisini biraz daha ciddiyete davet ediyoruz.hem bizim stadın yapılması konusunda acelemiz mi var?G.S stadı 2 yılda yapıyor.bizde 2 yılda bitirelim ne olur ki?geç olsun güzel,modern bir stat olsun.hem kupalara katılırsak maçlarımızı Ankara,Kayseri,İstanbuldaki uefa ya uygun bir stat da oynayabiliriz.SİVAS BÖLGE MÜDÜRÜ DÜN BU KONUDA TV 58 DE AÇIKLAMA YAPTI .STAT İÇİN MİMARLARLA PROJE GÖRÜŞMESİ YAPTIKLARINI SÖYLEDİ.ARKADAŞLAR 4 Eylül Stadının yeri çok değerli.Bence yetkililer acele etmesinler ULUSAL VE ULUSLARARASI FİRMALARLA GÖRÜŞME YAPSINLAR.EN UYGUN TEKLİFİ KABUL EDSİNLER.ESKİ STAT YENİ STAT YERİ YENİ STAT TAKASI İÇİN EN İYİ TEKLİFİ KABUL ETSİNLER.
|