Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR: 3 GS: 5
Alt 04.05.2008, 23:55   #121
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 895 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: SİVASSPOR: 3 GS: 5

Sivassporu tebrik ediyorum elinden geleni yapti yüksek tansiyonlu maclari kaldiracak teknik ekipe sahip olmadigimizi acikca gördük. Galatasaray bizden cok mu iyidi kesinlikle hayir. Futbolcularimiz öyle motive edilmiski sahada adeta ayaklari titriyordu, bu futbolculari bu kadar sitrese sokup bu hale getirmenin ne anlami var. ??? Sivassporun !!!! piskologa ihtiyaci olduguna dair bir konu acmistim !!!!! her Avrupa profesyonel futbol klübünde bir kac tane insan ruhundan anlayan uzman kisiler var...Sivassporda da piskolog gerekli diye konu actigimda kimse ciddiye almamisti simdi ne demek istedigim insallah anlasilmistir !!!!!! Böyle Tansiyonu yüksek maclarda futbolculari ancak insan ruhundan anlayan profesyonelce egitimini almis sahislar futbolculari bu durumlardan sakinlestirir. Teknikdirektörin yapacagi is degil cünkü Hocanin Meslek alanina girmiyor ve yapmasida imkansiz yapamazda !!!!! Bu isler hadi kocum rahat ol sakin ol, heyecanlama gibi laflarla olmaz olmadiginida süperligde biz ve diger anadolu takimlarinda defalarca gördük ....

sivassporun teknik ekibini ve futbolcularini cani gönülden kutluyorum helal olsun size....