Alıntı:
alaybeyi Nickli Üyeden Alıntı
Gazel okumak aynen yukarda senin yaptığın gibi olur.
Ben bu topic in neresinde averaj hesabı yaptım.
Bana ne veya bize ne GS'ın FB'nin averaj hesaplarından, bunlara kafa yoracak AHMAKLARDAN değiliz.
Şimdi sen akıllısın ya, geniş görüşlü ve çevrene at gözlüğü ile bakmayanlardansın ya(!) burada bir tek seni kandıramamışsım... Tüh, tüh, tüh... Gördünüz mü? Ne yaparız şimdi?
Bana sorduğun soru senin gibi, geniş görüşlü(!) ve çevresine normal gözlükle bakan(!) zeki(!) birisi için oldukça avamca..
Benim fenerbahçeli olduğuma dair en ufak bir imam var mı?ki bana sen fener şampiyon olsa şöyle yapmayacakmıydın, böyle yapmayacakmıydın diye soruyorusun....
BENİM SORDUĞUM ŞU;
GS'IN ALDIĞI ŞEREFLİ(!) MAĞLUBİYETLERDEN SONRA, SİZLERİ Tİ'YE ALMAK İSTEYEN DOSTLARINIZA NEDEN "BEN SİVASSPORLUYUM" DİYEREK KIVIRMA POZİSYONUNA GİRDİĞİNİZİ SORUYORUM. VE SIRF SİZİ BU ZOR DURUMDAN KURTARDIĞI İÇİN SİVASSPOR-GALATASARAY MAÇINDA TARAFSIZ OLARAK VEFALI OLDUĞUNUZU GÖSTEREBİLİRDİNİZ. AMA ÖYLE YAPMAK YERİNE BURHAN ALTINTOPVARI YAVŞAMAYI SEÇENLERE İDİ LAFIM.
VESSELAM....
|
Canım benim Ali Sami Yen'deki maçta benim üzerimde Sivasspor forması olduğunu ve sesim kısılana kadar Sivas diye bağırdığımı bildiğin için mi o güzel yorumlarını yapıyorsun.(sana averaj hesabı yapmadığım durum ister inan ister inanma)Eğer genelleme yapacaksan da benim için genelleme yapma arkadaşım.
Ayrıca şunu bilesinki herkes istediği zaman istediği takımı tutmakta özgürdür.Kimse kimseye o maçta onu tutyorsun bu maçta bunu tutuyorsun işte efendim o yenilince onu tutuyorsun bu yenilince bunu tutuyorsun diyosun.Buna kimse karışamaz karışmamalı da.Herkes kendini vicdanen rahat hissediyorsa o adama söyleyecek birşeyin yoktur.
(Ha unutmadan şunu da söyleyim Fenerbahçe şampiyonluğa oynadığı zaman Gs o yarışta değilse Gs taraftarının bir çok kez Gsnin Fb nin rakibiyle oynadığı karşılaşmalarda yenilmesini istediğini de hatırlıyorum.Bu diğer takımlar için de geçerli.)
dO YoU UnDeRSTanD mE ?(Umarım anlamışsındır)