07.05.2008, 13:53
|
|
|
Acemi Yiğido
11 Mesajına 14 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 
|
--->: -->: --->: -->: --->: Güle Güle Kaptan..
Alıntı:
jakobieen Nickli Üyeden Alıntı
her şeyden önce şunu söyelyeyim, evet balili sakatlanmasa idi kesinlikle şampiyon idik, hemde bi kaç hafta öncesinden garantileyecektik diyecek kadar iddalıyım bu konuda..
defans konusunda da sana katılmıyorum.. bence süper ligde en iyi defansa sahip takım "sivasspor" lakin şanssızlıklar yakamızı bırakmadı.. defansın göbeğinde neden saidi ve diallo oynuyor diye sormuşunuz çünkü "murat ve sedat sakat" ...
galatasaray maçına "balili-sedat-murat-yasir-akın" ile çıkabilmiş olsa idik 3-0 alacağımızdan bu maçı adım gibi emindim, ama şanssızız vesselam.. takımımız düşük gelirli bi anadolu takımı sonuçta, yerine oynayacak oyuncularla ancak bu kadar diyelim..
seneye bu takıma yerinde yapılacak bi kaç takviye ile "uefa" dada hiç alışık olmadığımız duyguları yaşatacağından eminim sivassporumuzun.. tabii şanssızlıklar yakamızı bırakırsa..
|
Navigator Kardesim,
Balili olsaydi kesin sampiyonduk dusuncenize katilmiyorum. Belki daha fazla golatardik, ancak yediklerimiz?
Sedat dun sakatlanmadi. Uzun vadeli sakatlik oldugu cok onceden belliydi. Peki, ara transferde neden geregi yapilmadi veya yapildiysa (ki yapildigini biliyoruz), hatali goller yememize sebep olan Diallo ve Karim yerini dolduracak kadromuzda bulunan diger futbolcularimizdan neden yararlanmiyoruz ve neden bu futbolcularda israr ediyoruz. Benim sorum su: ayni durumun tersi olsa, yine yerli futbolcularimiza ayni toleransi ve hosgoruyu gosterirmiydik???????
Sylla hakkindaki dusuncelerinizi alayim, cunku on libero konusuna hic deginmediniz. Super yabanci on libero, Sylla hakkindaki dusuncelerinizi belirtirken, lutfen Ayhan’in attigi golu bir gozunuzun onune getirmenizi ve bahsetmisken diger yerli on liberolarimiz Sezer ve/veya Devran’in yedek beklemelri ile ilgili dusunceleriniz???
Madem dusuncelerime katilmiyorsunuz, tam olsun bari,,, onceki yazilarimda belirtigim husularda (bir kez daha okumaniz ricasi ile) dusunceleinizi belirtirseniz cok memnun olurum…
|
|