Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: İSTDER ANKARAYA GİDİYOR
Alt 09.05.2008, 13:06   #5
MURAT SARI
Usta Yiğido

MURAT SARI - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

106 Mesajına 226 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 715 MURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer AnblickMURAT SARI ist ein wunderbarer Anblick
Standart --->: -->: İSTDER ANKARAYA GİDİYOR

Alıntı:
altuntas58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar kafanızı yormayın gelen gelir gelmeyen gelmez ha bunuda istanbuldaki Sivaslıların takımı az sevdiğine yorumlamayalım herkesin sevgisi yüreğinde bunun derecesini kimse bilemez adamlar kalkmış yazıklar olsun koca istanbulda bu kadarmı Sivaslı var diyor türkiyenin neresinde olursan ol klavye başında atıp tutmadan atla Ankarya maca gel öyle uzaktan atıp tutmayalım bunun istanbulu Sivası yok büyük şehrin büyük derdi var herkes ekmek parasına koşturuyor babasından harclık alanlar bunun önemini bilemezler neden istanbuldaki kardeşlerimizi suclu durumuna düşürüyorsunuzki Ankaraya sadece İstanbuldanmı gidiliyor arada hutdutlarmı var herkes her yerden gelebilir hatta buna Avrupada dahil ben uzaktayım şurdayım burdayım diyerek kos kos konuşanlar buyurun hodri meydan hepinizi Ankarda Genclerbirliği Sivasspor macına bekliyorum bu macta İstanbuldaki sivaslıların destekleride olacak ama ben isterdimki sivas buraya aksın o zaman bizlere demezlermi vay be Türkiyede 6,5 milyon sivaslı var diyorlar ama bakın macta bir avuc sivaslı var herkes taşın altına elini koymalı istanbulu Sivası ayırmadan Türkiyenin her yerinden bu maca ilgi gösterelim Başka sivasspor yok
YA SEVGİLİ MEHMET ABİCİGİM ŞİMDİ İLK YAZDIKLARINLA SONRAKİ KONUYU BAGLAYIŞIN HİÇ BİR BİRİNİ TUTMADI BENDE BİLİYORUM BÜYÜKŞEHİRLERDE GEÇİMİN ZOR OLDUNU BEN OLUPTA GELMEYEN ARKADAŞLARA YAZDIM LÜTFEN YAZDIKLARINI VE YAZDIKLARIMI TEKRAR OKURSAN NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLARSIN.

SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
MURAT SARI isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla