Tekil Mesaj Gösterimi
-->: --->: -->: İSTDER ANKARAYA GİDİYOR
Alt 09.05.2008, 13:22   #1
altuntas58
Usta Yiğido

altuntas58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

716 Mesajına 1.358 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1078 altuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblickaltuntas58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: --->: -->: İSTDER ANKARAYA GİDİYOR

Alıntı:
sarilartekstil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
YA SEVGİLİ MEHMET ABİCİGİM ŞİMDİ İLK YAZDIKLARINLA SONRAKİ KONUYU BAGLAYIŞIN HİÇ BİR BİRİNİ TUTMADI BENDE BİLİYORUM BÜYÜKŞEHİRLERDE GEÇİMİN ZOR OLDUNU BEN OLUPTA GELMEYEN ARKADAŞLARA YAZDIM LÜTFEN YAZDIKLARINI VE YAZDIKLARIMI TEKRAR OKURSAN NE DEMEK İSTEDİGİMİ ANLARSIN.

SAYGILARIMLA MURAT SARILAR
Sevgili muratcığım Siz nasıl olurda bu yazıdan kendiniz pay cıkarırsınız biz aynı fikirleri savunan iki ayrı kişileriz benim sana asla bir lafım olmaz sen bir kanaldan yazıyorsun ben ayrı kanaldan yazıyorum benim sözüm her fırsatta istanbulda bu kadarmı sivaslı var diyenlere sanki Sivasspordan sadece İstanbuldaki sivaslılar sorumlu gibi tavırlar takanlara yazıklar olsun diyenlere şimdi hiç bir yer uzak değil buna avrupada dahil bak ben sivassporumuzun son 3 macını sivasta izledim demekki herkes izleyebilir yani uzun lafın kısası klavye başında baba harclığıyla ahkan kesenlere karşı yazılmış bir yazı sizinle hiç bir problemim yoktur olamazda ankarada buluşmak üzere Sivassporumuza başarılar dilerim
altuntas58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla