-->: INTER TOTO DAYIZ!!
Sivassporumuz bu sezon inter totoya katılıp başarılı olacaktır bundan hiç şüphem yoktur biz taraftarların başarılı olması için ne yapmalıyız birazda ona bakalım onu bunu eleştireceğimize önce kendimize bir bakalım sözde büyütülmüşlerden kendi sahamızda tam 11 gol yedik biz taraftarlar olarak takımı desteklemek yerine sadece oturduk önce bizler bir araya gelip şu gurupları yok edelim 50 kişi bir tribünde 60 kişi bir tribünde takımı desteklemeye uğraşıyorlar dolayısıyla bölünyorlar niye hep bir yerde toplanılsada tek ses tek yürek olsak rakiplerimizi 4 eylülden eli boş göndersek daha iyi değilmi işin acı yanı içimizdeki istanbul takımlarını hala atamamış olmamız bırakalım şu bizans takımlarını anadolunun gururu ŞANLI SİVASSPORUMUZ varken neden onlara gönül veriliyor anlamadım bu sitede bile ben FB .GS BJK diyenler var kimilerinin niclerinde kimilerinin avatarında hala bizans takımlarının arması var lütfen atalarımızın dedelerimizin topraklarının takımına gönül verelim ben sivaslıyım ama istanbul takımınıda tutyorum diyen bir çok sivaslı kardeşimi biliyorum hatta bu konuda bile yazanlar var ben bu işin üstesinden gelen bir çok şehri biliyorum mesela başta Trabzospor,Bursaspor,Sakaryasp or,Kocelispor Eskişehir gibi sadece kendi şehirlerinin takımına gönül vermişler diğer takımlar o şehre giderken bacakları titriyor biz bunu bir türlü beceremedik yarın inter totoya katılacağız birlik ve berberlik şart takımımızı çok iyi desteklemeliyiz
|