Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 12.02.2005, 21:24   #51
V1CT0RY
Usta Yiğido

V1CT0RY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

86 Mesajına 186 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 961 V1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOKV1CT0RY FAZLA SÖZE GEREK YOK

Alıntı:
ForzaSivas Nickli Üyeden Alıntı
Alıntı:
erdalsahin Nickli Üyeden Alıntı
maalesef destek vermeniz konusunda sadece benim degil sayin baskan mecnun beyin de tereddutleri var heralde. bu gunki haberi okuduysaniz maclari istanbulda oynamak isdedikleri haberini okumussunuzdur. bu cok vahim bir durum.
sorun bizden kaynaklanmior..baskanda bizler gibi kisin bu gunlerinde pekte soguk olmayan bir havada ustelik herkesin tatili pazar gunu 4 eylulu dolu gormek istiyor..biz ne kadar stadi inletirsek inletelim bizim aldigimiz biletlerle sivasspor klubu hasilat elde edemez..baskanda hakli olarak klubun menfaatlerini dusunerek istanbula aldirmayi dusunuyor..gruplardan dolayi yada stadda tezahurat olmadigindan dolayi kaynaklandigini sanmiyorum..cunku bizde gittik gorduk istanbuldaki 2 maca ugultudan baska birsey yok...ama para var..takim garantiledikten sonra baskanin boyle bir dusunmesi akillica bi adim..seneye para lazim ama bizim ruhsuz sivasli arkadaslar 4eylul stadini doldurmaktan aciz ne yazikki..ama umarim yarin adana maci tiklim tiklim dolacaktir..dolmassa ayiptir yaziktir gunahtir bu takimdaki topcularin yonetimin teknik heyetin emeklerine..Yeniceriler olarak herkesi stada davet ediyoruz..
stada gelicezzzz
______________________________ _______________________
victory
V1CT0RY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır