Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN
Alt 13.05.2008, 11:49   #13
bayram
Yiğido

bayram - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

130 Mesajına 237 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 802 bayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOKbayram FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart --->: -->: BİR ŞOKTA UEFA`DAN

3 lu averaj hesabi sonradan ortaya cikti diye hepimizin kafasi karisti.

Ama bu kural gokten zembille inmedi ve zaten de onceden uygulanan bir kuraldi..

Ancak Fenerbahcenin Trabzona yenilmesini Istanbul medyasi hesaba katmadi ve bu 3 lu averaj hesabini gundeme getirmedi..

Ben eminim ki bu 3 lu averaj hesabi 1 hafta onceden gundemde olsaydi hic bir itiraz sorun da ortaya cikmayacakti.

Arkadaşlar 3 lü averaj zaten vardı yeni çıkan bişey değil fenerbahçenin trabzondan 1 puan dahi alsaydı biz direk genel averajla uefaya gidecektik yani bilmiyorum futbolu ne kadar takip ediyorsunuz ama arkadaşın söyledikleri doğru ve aynen katılıyorum. şu anda duygular kuralları tanımaz hale geldi bende çok üzüldüm ama yapacak bişey yok bu bir kuraldır mecburen uymak zorundayız

Herkes suanki yerine razi olacakti..

Medya es gecti diye bu 3 lu averaj hesabini yok mu sayacagiz?

Futbolu yakindan takip eden taraftarlar bu hesabin farkindaydi ve mactan once de endiseliydi bu konuda her ne kadar fazla gundeme gelmese de bir kac arkadas ve ben burdan bu hesap hakkinda bahsettik..

Ortada bir haksizlik falan goremiyorum..3 lu averaja gore 4. olduk ve Fikret Unsal in bu gereksiz itirazlari takimin kazandigi sempatiyi yok etmekten ote gitmiyor..

Tekrar soyluyorum gozlemledigim durum bu yakin cevremden olsun diger internet sitelerinden olsun bu sekilde gardasim..'

Saygilar...[/B][/QUOTE]
bayram isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda bayram'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...