Alıntı:
unsal_58 Nickli Üyeden Alıntı
ewt gercekten guzel ve dostca bı yaklasım ama unutulmasınkı bu yorumların yapılasında tek sebep kendını bılmez bazı trabzon taraftarları ve eski yonetıcıleri!!sivasspor duracagı yerı bılen ve saygı deger taraftar,yonetimi ve futbolcusu olan bir klüptür...ben isterimki trabzonda gercekten kendisini bir anadolu takımı gibi hissettırsın ama adı istanbul takımlarıyla anılan bir klüp bunun yanı sıra yapılan acıklamalarla sivassporun sampiyon olmamasını ıstedıklerını(sebep yayın gelirlerının azalacak olması) ve sezon ıcınde yapılan acıklamaları yanlıs anlayıp sivassporun sanki bazı oyunlara trabzonu alet etmek ıstedıgı gıbı goruntu cızdıler...neden? umarım gercekten birgün sivassporu desteklersiniz ama cıkarsız!!!
|
kardeşim sana katılıyorum sonuna kadar onlar sandıki onların dördüncü büyük ünvanını ellerinden almak bizim istediğimiz beşinci büyük olmak artık oda değil sonuna kadar savaşıp en büyük olmak tek bir en büyük eksik maddi destek inşallah sivaslı iş adamlarırımız daha duyarlı olurlar doğup büyüdükleri yere ekmeğini yedikleri suyunu içtikleri yere vefa borçlarını ödeme vakti geldi diye düşünüyorum hep destek tam destek