Konu: TENIS
Tekil Mesaj Gösterimi
--->: TENIS
Alt 20.05.2008, 15:12   #23
nuri_58
Usta Yiğido

nuri_58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

582 Mesajına 801 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 977 nuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekanntnuri_58 ist jedem bekannt
Standart --->: TENIS

İpek'ten erken veda
İstanbul Cup Tenis Turnuvası'nda İpek Şenoğlu, 1. turda kupadan elendi.
20.5.2008

İstanbul Cup Tenis Turnuvası ilk tur maçına çıkan milli sporcumuz İpek Şenoğlu, dünya sıralamasında 40. olan Olga Govortsova’ya 2-0’lık skorla yenilerek teklerde kupadan elendi.

Rakibine direnemedi
Bu yıl 4.’sü düzenlenen Sony Ericsson WTA Tour İstanbul Cup’ta ana tablo karşılaşmaları dün oynanmaya başladı. Birinci turda Türk tenisçilerimizin arasından açılışı İpek Şenoğlu yaptı. Dünya sıralamasında 40. olan Beyaz Rus raket Olga Govortsova ile karşı karşıya gelen Şenoğlu, 20 yaşındaki genç rakibine 6-3 ve 6-2’lik setlerle 2-0 yenilerek teklerde turnuvaya veda etti. İlk sette güçlü Govorstsova karşısında 3-0 öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü maç içine yayamayan Şenoğlu, umutlarını çiftlere bıraktı.

İpek, çiftlerde favori
İstanbul Cup’a teklerde elenen İpek Şenoğlu, şansını çiftlerde sürdürecek. Özellikle kariyerinde elde ettiği başarıları çiftler kategorisinde yakalayan Şenoğlu, Bosna Hersek’li partneri Mervana Jugic Salkic ile birlikte korta çıkacak. Şenoğlu-Salkic çifti ilk turda Rus Poltoratskaya-Tsybycheva çiftiyle karşılaşacak. Türkiye, İstanbul Cup’ta çiftlerde ilk kez 3 takımla katılacak. Şenoğlu-Salkic ikilisinin dışında Çağla Büyükakçay, Yunanlı Anna Koumantou ile; Pemra Özgen de Bulgar partneri Svetlana Krivencheva ile birlikte İstanbul Cup’ta mücadele edecek.

Dementieva’nın İstanbul aşkı
WTA İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın 1 numaralı seri başı Rus tenisçi Elena Dementieva, geçen yılın şampiyonu olarak İstanbul’a yeniden gelmekten dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Fransa Açık Tenis Turnuvası (Roland Garros) öncesi İstanbul’da iyi maçlar çıkartmayı umduğunu belirten Dementieva,” Geçen sene İstanbul Cup’ı kazandıktan sonra çok rahatladım ve güven kazandım. Bu sene de aynı şeyi bekliyorum” şeklinde konuştu.

Radwanska: Hedefim yarı final
İstanbul Cup Tenis Turnuvası’nın 2 numaralı seri başı Polonyalı sporcu Agniezska Radwanska, 3. kez katıldığı turnuvada bu kez iddialı olduğunu söyledi. Özellikle turnuvadaki Rus tenisçiler Elena Dementieva ve Nadia Petrova’nın gücüne dikkat çekerek, “Dementieva ve Petrova önemli rakipler, ama ben umutluyum. İyi hazırlandığımı düşünüyorum ve en azından yarı final bekliyorum” yorumunu yaptı.
nuri_58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda nuri_58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...