Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 25.05.2008, 12:36   #78
üçyıldız58
Usta Yiğido

562 Mesajına 1.236 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 üçyıldız58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

ne yapalımm emreee kardeşşş bize bir adım gelene 10 adımm giderizzz bizden 1 adım uzaklaşandan 10 adım uzaklaşırızz korkuyorlarr sivasspor kayserispor rüyalarınaa giriyorrr yaa bunlardan biri şampiyon olurdaa ekmeğimizi bölerlersee diyee hatırlarsanızz birr araa konyaaa çokk iyiydii anadoludaa trabzondann konyayaa karşıı anlaşılmazz birr tepkii düşmanlıkk vardıııı şimdiii sebebleriii dahaa iyii anlaşılıyorr anadoluu takımlarınaa sahtee gülücüklerlee sırıtt ön planaa çıkanınn ayağını kaydırr satılmış federasyonn başkanıylaa hakkını gasp etmeyee çalışş.
anadoludann bir takım uefayaa gidemedi beşiktaşş gitti diyeee zill takk oynaa.
bizz isee nee yapmıştıkk son maçtaa trabzon fenere yenilip şampiyonn olamadı diyee ağlayan arkadaşlarımm vardıııı.
bizz soğuğu sert insanları mert olan bir şehrin çocuklarıyız bizde kahbelik olmazz dost dediklerimizi arkadann vurmayızzz bizi arkadan vuranlarıdaaa aslaa unutmayızzz unutmayacağızzzz.
biz kinimizi trabzon seyircisi gibi salyalarımızı saçarak sahaya inerek futbolcu dövmeyizzz o hareket anadolu çocuğuna yakışamzz trabzon çocuğunaa yakışırrrr gönülll isterdiki o günn o maçdaaa akıllııı selimm trabzon seyircisi sivas takımını trübünee sesleyipp alkışlasaydııı birrr düşününn trabzon seyircisi onu yapsaaa neee olurduuu türkiyee tarihindee miladd olurduuu amaaa oyürekk onlardaa yokkk o akıll onlardaaa yok hamsii beyinlilerrr eğerr trabzonnno davranışıı yapsaydıı bizim mecnunn başkandaa masayaa yumruğunuu vurmazdııı ne mutluki bizee mecnunn başkan gibi bir başkanımızz varrr tümm yiğidolaraa sevgilerrr
üçyıldız58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır