Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU
Alt 25.05.2008, 13:05   #79
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 870 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart --->: SİVAS-TRABZON DOSTLUĞU

hani biz fair play ciyiz ya hani biz çok dostca yaklasıyoruz ya diger takımlara vay babam vay onlar bizim futbolcularımıza saldırsan koskoca trıbun sahaya insin biz onlara gül atalım ne güzel memleket...tamam bi yerden bunun dostluga donusmesi lazım ama dostluk hiçbir zaman tek taraflı olmaz o olaydan sonra trabzonlular dostluk ıcın ne yapmıs ki biz onlarla dost olmak için yalakalık yapıyoruz...biz gül atmaya devam edelim seneye trabzondakı sivas macını cok merakla beklıyorum acaba onlar aynı sekılde bize gül mü atıcaklar yoksa gecen seneki gibi 90 dakka hatta 100 110 dakika kufur mu edicekler...

büyüklük ne kupayla ne sampıyonluklarla ölçülür büyüklük büyüdükce kücülmekden gelir...istediğin kadar havanı at ben su kadar sampıyon oldum de herseyden önce adam olacaksın adam gibi davranıcaksın kardeşim...öyle bir sene önce sivaslılarla birtlıkde mac izleyen erdoğdular gibi ertesi sene takımdan cok sivas a kufur etmekle ne taraftar olunur nede büyük olunur. yine aynı sekılde trabzondakı macdan once beraber "anadolu" diye bagırıp içeri girdikden sonra coluk cocuk yaslı genc erkek kadın küfür etmekle geçmişi kendı memleketinden daha yüce durumda olan sivas a laf atmakla insanına aşağılacı söz sarfetmekle ne delıkanlı olunur nede taraftar olunur...

biz gül atmaya devam edelim arkadaslar adamlar içlerindeki kini nefreti dile getirmeye sivas a en aşağılayıcı sözler söylemeye devam etsinler...