08.06.2008, 09:49
|
|
YASAKLI ÜYE
231 Mesajına 457 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: 4. BÜYÜK YEMİNİ
Alıntı:
Antistanbul61 Nickli Üyeden Alıntı
Utandım .
Bütün dostlarıma Sivasspor'un 2-3 yıl daha istanbul eziklerine direnebilirse bir Sivas Kalesi oluşturcağına ve anadolu taraftarları olarak Sivasspor'a destek verirsek Anadolu yeni bir büyük klüp çıkarmanın gururunu yaşayacak diyordum .
Sivasspor henüz yolun çok başında bir klüp olduğu için taraftarlık kültürünün ve realitenin oturmamasını normal görüyordum . Kimi zaman küçük düşürücü ifadeleri dahi hoş karşılıyorduk ki Sivassporun yaşadığı süreçte bu ani çıkışa paralel bir takım heyecanlı genç taraftarın durumu idrak edememesi normal sayılabilirdi .
Bu gün Anadolu takımları şampiyonluk hayalleri kurabiliyorsa sebebi nedir bir düşünün . Bu gün Sivas bile bir yıllık çıkışı sonucu ne tür ayak oyunlarıyla karşılaştı , lige çıktığı yıldan bu yana her sene şampiyonluk iddası taşıyan bir takım nelerle karşılaşmıştır i kaç tane sivas görmüştür bunuda bir düşünün . Sivasspor kimin sayesinde ikinci lige çıkmıştır ve çıkışa geçmiştir bunuda düşünün . Ama doğru , çok şey istiyorum . Bu kadar düşünebilecek kapasiteniz olsaydı utanıp yukarıdakileri yazmazdınız .
Neyse ... İster düşünme kapasitesinin sınırlılığı ister hasetlik , ister özel bir kin olsun . Biliyorum ki gerçek Sivasspor taraftarı bir gün durumu idrak edecek , darkafalıların 4. büyük hayallerini değil , kendi büyük takımını oluşturmanın adımlarını atacak .
Büyük takım taraftarı takımını sıraya koymaz . Bunu anlayamamanız gayet normal , bu kadar büyük olma hevesi taşıyıpta istanbul takımının ayaklarında olmayı kabullenmektir normal olmayan. Yani sizin Sivaslılığınızdan şüphe etmemi sağlayan detay .
Sonuçta Sivas'ın gerçekten şu ligde Trabzonspordan sonra çıkan yeni bir büyük olmasını istiyorum . Fakat böyle ya akılsızlık ya da kompleks mi olduğuna karar veremediğim üstelik insanlara kanaat aşılayan ve tarafını hedefini şaşırtan ucuz eylemleri gördükçe lanet olsun diyorum , içimdeki Sivasspor sevgisine...
|
Arkadaşım seni çok iyi anlamaktayım 3adet ezikten nefret eden bir kişiliğin ve Sivasspor a sempatizmanlık ilgi odağı sahhipsiniz sanırım .Öncelikle Sivasspor a sevginden bahsetmişsin saol varol ALLAH Razı olsun nezeketinden dolayı ve İnanıyorumki zaten Sivasspor a sevgin derken anadoludan Konya Doğudan Malatya da çıksa bunlardan birine o zaman ilgi duyardın çünkü İst takımlarından sende bizler gb bıkmış olmalısın sanırım.Arkadaşım Yukarda Abircan kardeş yazmış ama şimdi burası Sivas Burası Sivasspor yani evi gibi görmekte 61 kardeş ve Sadece duygularını dile getirmiş ama dört büyük'ten biriside Fb Gs Yada Bjk yi silse belki elbette bir karedeniz bir anadolu iki adette ezik ist çıkardı ama olsun Dostluk çerçevesinde biraz agrasifleşebiliyoruz 61 kardeş fazla sanırım egoistleşiyoruz sanırım Futbolun cilvelerinden biri Şimdi Sizin orda yaşanan üzücü olay bak yine siz bizlerlesiniz yine sitemizdesiniz değilmi ve dostca konuşuyoruz maalesef o anılmaması dahi gerekenn olay eskide kaldı..Aramızda sadece bir tatlı çekişme var ne güzel İnsan ilinin şampiyon olmasını ister ama maalesef aramızda 3 BEziklere gönül vermiş çok sayıda futbol taraftarı var gerek 61 gerek 58 de bunları çok iyi bilmekteyiz benimde dostlarım var Trabzonlu ve 4 sene belirli zaman dilimlerinde yani 12 nin üzerinde Trabzona geldim ve çok iyi bilirim biz bu Aramızdaki 3 eziklere gönül vermiş taraftara nasıl yön göstersek diye çareler aramalıyız sanırım ..
|
|
|