Tekil Mesaj Gösterimi
öyle Anlamsiz şarkilar Dinlemektense Hiphop Dinlerim
Alt 24.08.2005, 08:03   #8
RaP_BoY
Tecrübeli Yiğido

RaP_BoY - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

5 Mesajına 6 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 RaP_BoY isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart öyle Anlamsiz şarkilar Dinlemektense Hiphop Dinlerim

ABİ SİZDE GÖRÜYOSUNUZ Kİ ŞARKILARDA Bİ ANLAM Bİ GÜZELLİK YOK BU ŞARKILARI DİNLEYİNCE KENDİMİ Bİ GARİP HİSSEDİYORUM NE SAÇMA ŞEYLER

WARSA BİR DUWAR DAYAN YOKSA BİR DUWAR YARAT KARANLIK OLDUGUNDA MUMDAN BİR GÜNEŞ YARAT(SAGOPA KAJMER )

YOKLUK İÇİNDE WARLIK ÇEKSEMDE BEN TOZLU RAFLARINDA KAYBOLUP GİDECEGİM BU TARİH BİR İMZAYA İHTİYACIN WARSA RAPİMDİR (S.KAJMER)

Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü
Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben (CEZA)

Savaş genemi kekeme oldum bak bu vakit alır var bir makinalım
Savaş yakınsa akıl aklımda buradadır biz sakınalım barışa çare bakınalım (CEZA)

Namzet bekler benden ama sahte gülüş ifaden mimiklerin
İstanbul bu vahadaki sarayı liriklerin hepsi çalışacak hepsi başaracak bu bebeklerin... (CEZA)

gozlerim ateşte durmuş bir süre yoktum ortalarda beni gören herkes beni ben zannetmiş merkez ne yaptın bana yardım et bana allah ıslak gozlerinin ustune nur gibi kar yağmış bahçesinde solmadı tek bir çiçek bile kuru kuru dikmek olmaz bir dilek dile ölümün önüne geçmek olmaz yok isyan ancak buna kalp dayanmaz ancak farkına varmak gerekir herhangi bir suçlu aranmaz ilk nefesinde ben senin son nefesimde sen benim kollarımda şimdi ise guneşin ayım meleğim yıldızım.....(CEZA)

Duvarlar renkli olsa da karanlıkta ne Görebilirsin ki? Bir köre rengi nasıl Anlatabilirsin ki? (KOLERA)

Topalla Gezen Aksamak Öğrenir, Abanın Kadri Yağmurda Bilinir Ve Hatıra Silinir Ana Gibi Yar Olmaz, Bağdat Gibi Diyar Olmaz Ama Bağdat Bombalanır..(S.KAJMER)

Ey dilim yardım et bu şarkı uzun!...
Sırtımdaki yaralar da, bedenim üstünde buzun
Ve kaymakta son yokuşu ve acı verir bedenime hızla tuzun yakar onca eşilen deşiklerimi
Gölgesi dağlara kazındı ruzun manzumu mazlum dinledi. (SOGOPA KAJMER)

ÜFLE GÜNEŞİ SÖNSÜN KALBİM KARAKIŞIN AYAZINA DÖNSÜN AZRAİLİM ÖPSÜN .....TEK DÖNÜMSÜN ÖMRÜM (SAGOPA KAJMER)

ŞİMDİ SİZE SORUYORUM YUKARIDA YAZILAN ŞARKILAR MI ANLAMSIZ BENİM YAZDIKLARIM MI SİZ KARAR WERİN :=))))

EY RAPİN OGLU....GÖZLERİNDE YAŞ DUELLOSU

1967 SİVASSPOR GENÇ TARAFTARLAR DERNEGİ
RaP_BoY isimli Üye şimdilik offline Konumundadır