Tekil Mesaj Gösterimi
--->: AÇIKLAMA...!
Alt 16.06.2008, 00:08   #34
RECEP_YÜKSEL
Usta Yiğido

RECEP_YÜKSEL - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

485 Mesajına 1.354 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 921 RECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekanntRECEP_YÜKSEL ist jedem bekannt
Daumen hoch --->: AÇIKLAMA...!

Alıntı:
lise!mustafa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
AÇIKLAMAYA ŞU SÖZLERLE BAŞLAMAK İSTİYORUM.''SİVASI SEVEBİLDİĞİM KADAR SİVASLILARIDA SEVEBİLSEYDİM''.

BİZ 09.05.2008 TARİHİNDE LİSELİ YİGİDOLAR ALTINDA BİR OLUŞUM BAŞLATTIK.HEP GEREKLİ KATILIMIN OLMAMASINDAN YAKINDIK.İSTEDİGİMİZ KATILIMDA OLMADI BUNUN EN AÇIK ÖRNEGİNİ BÜGÜN GÖRDÜK.ÖNCELİKLE BÜGÜN GELİPTE BULUŞAMADIGIMIZ ARKADAŞLARDAN VE ABİLERİMDEN ÖZÜR DİLERİM.YAKLAŞIK 1.30 SAAT CİVARI EYÜPHAN KARDEŞİMLE HAZIRLIK YAPIP EMİNÖNÜNE VARDIK. SAAT 12.10 SIRALARINDA TELOFUNUM ÇALDI VE KADIKÖYDEN BİRİ BENİ ARIYARAK PARAM YOK YANIMDA 3 KİŞİ VAR GELİN BENİ ALIN DEMESİNE KARŞIN KADIKÖYE GEÇTİM.KADIKÖYDE KİMSEYİ BULAMADIM.YENİDEN EMİNÖNÜNE GEÇTİM VE EYÜPHAN KARDEŞİMİ KADIKÖYDE BIRAKARAK GELENLERLE BİRLİKTE EMİNÖNÜNE GELMESİNİ RİCA ETTİM.EYÜPHAN SAAT 1 DE BENİ ARIYARAK KİMSENİN GELMEDİGİNİ SÖYLEDİ VE YANIMA GELDİ.SAAT 1.30 OLDUGUNDA KİMSENİN GELMEMESİYLE YENİDEN KADIKÖYE GEÇİP ARKADAŞ TOPLAMAYA GİTTİK.BUARADA GELENLER OLMUŞ.SADEDE GELMEK İSTİYORUM.BİZ BAŞTA EYÜPHAN KERDEŞİM, VELİ ABİM VE YİGİDOMUSTAFA KARDEŞİM ELİMİZDEN GELDİGİNCE ÇALIŞTIK.BUNDAN SONRADA KATILIM OLMADIGI İÇİN UGRAŞMANIN ANLAMI OLMADIGINI ANLADIK.EMEGİMİZE GÖSTERİLEN BU YÜKSEK SAYGISIZLIKTAN DOLAYI GERÇEKTEN ÇOK ÜZÜLÜYORUZ..BİZİ BEKLEYENLERDEN HAKKINI HELAL ETMELERİNİ İSTİYORUZ.SESSİZ VE SAKİNCE ÇEKİLİYORUZ.HERKEZE İYİ AKŞAMLAR.

SAYGILARIMLA.

MUSTAFA PARLAK

Öncelikle şu kelimeyei değiştirin Sivası evdiğim kadar SİVASLIYI Sevseydim ben gelen gelmiyen destek veren vermiyen tüm Sivaslıları seviyorum bi kere kardeş ben gelecem dedim ve sözümde durmak için ailece yola çıkıp taksiye bindiğimde telefon geldi abi gelme boşa kimse yok dendi ve bende taksiden inmeden Bağcılara gittim ve özel sebeplerden dolayı gece 24.25 de eve geldim

şimdi kardeş sen hemen pes edenlerdensn galiba şimdi soruyorum ne kaybettin sen hiç bişey ne kazandın Sivas için çalışma devam edeceksiniz

ben deplasmanlara 15 kişyle gidiyorum bunun yarısıda benim tayfa ama olsun ben Yinede SİVASIDA SİVASLIYIDA SEVİYORUM Sevmemem için çok neden var ama bende onlar gibi yaparsam ne farkımız olur onlardan

1 -Sınav günü toplantı
2 -Babalar günü olması
3 -İstabul bazı yerlerine tam o sata de yağmur yağması

bunlar belki bahane belki değil ama yaz tatili millet okullardan yen çıkmış biraz sabırlı ol ve Sivaslıları sev SEVGİNİN OLMADIĞI YERDE DOSTLUKDA OLMAZ BİRLİKDE SAYGILARIMLA

VAR OLMAK İSTEDİĞİN YERİ HEDEFİNİ BELİRLE TEK KALSANDA O YOLDAN SAKIN DÖNME YENİLME VE YIKILMA SENİ ÖRNEK ALSINLAR UTANIPDA DESTEK VERSİNLER