karşıyaka maçında istanbul basınını takip edememiş arkadaşımız dışarıdan bakıldığında siz haksızsınız gösteriyolar sitenizde bunu açıklıyacak bir topiç açın ben sivasta değilim maçıda izlemedim daha öncede size söyledim kafkafa bişey yapmamışsınız diyosunuz eğer yaptıysanız ayakta alkışlarım çünkü kafkafla 10 sene önceden kalma hesabımız var o zaman i benzettik onları ama doymadık arkası bu sene devam edecek
bakın arkadaşlar şuanda herkes sivassporlu futbolcuların taraftara hareket yaptığını ve taraftarı tahrik ettiğini yazıyo doğruysa bu bir çirkefliktir böyle tanımlanır ama yanlışsa bu resmi sitede açıklanır sitenizde bulunan arkadaşlar bunu protesto ederk gerekli mercilere mail çekerek takımı yalnız olmadığını kahpe bizansa gösterir.
maç konusunda sivaslılar sivas yenicek der biz de bursa yenicek deriz bunda yanlış bişey varsa söyleyin.
yukarıdaki açıklamaları yanlış anlamayın arkadaşlar hepsi sizin iyiliğiniz için basın bizim üzerimizde bayağı oyun oynadı sizin başarınız ilerledikçe başarınızı hazmedemeyenler sizin üzerinizdede aynı oyunu oynuyacak buna siz tepki göstererek karşılık vereceksiniz.
sglr
|