Gercekci Olalım Sivası Nereye Tasıcagız
Arkadaslar ben sitede cok yorum okuyorum cogu yapıcı veya gecekci bulamdıgım icin pek yorum yazmıyorum herkes sivaslıyız ucalım soyle yapalım boyle yapalım diyor. birazdaha gercekci fikirlerini soylerse aklıan gelen bu takım nasıl daha ii olur neler yapmak gerek mesel ben aklıma geleni yazacam eminim bir cok kişi hayalci yazmadım diye eleştirecek elştilere acıgım.
kulubumuzun halen duzgun bir satıs magzası yok orginal urunleri satacak ve sahteci politikaya izin evrmeyecek lisans korucak yonetimin bu politikayı izlemek zorunda. Yapması gerek ozellikle istanbul veya yurt dısı gibi pazarın buyuk oldugu yerlerde markalasmamız gerek bunu basaramazsak yardımlarla nereye kadar baskaların elinde bisey beklemekle olmaz elimize fenerbahce ornegi almalıyız bence markalasmaları ve kulubu buyultmeleri gercekten iyidi ben bir eski besiktaslı(sivassporluyum) olarak taktir ediyorum. Ben kafamda kurdum bir kac Proje hata sivas yonetimi ile gorusmek istiyorum bu konuları sehirinde buyumesi icin cok onemli bu.
|