Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2
Alt 20.07.2008, 23:58   #137
badboysefaa
Yiğido

badboysefaa - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

140 Mesajına 205 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 724 badboysefaa FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SİVASSPOR: 0 BRAGA: 2

Alıntı:
kaya0758 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
volkan berbat şansız bir gol yedi.
gözlerim cvetkhovu o kadar aradıki.
bilica: tecrübeli olduğu her halinden belli ama çok ağır gibi geldi bana birde sırıtttı uyum sorunu var.
herve tum:bu adamı bülent hoca nasıl olduda aldı anlamıyorum.hangi kitapta yazar cvetkhovu gönderip herve tumu almak.saçmalığın daniskası.tumdan ne köy olur nede kasap.adam tam bir fiyasko.madem iyiydi o kadarda bursaspor neden gönderdi herve tumu.???????kanfory silla: bu adam 3 ligte bile oynayamaz.
????????:bizim ilhan ummak adlı ve faruk bayar adlı sol kanat oyuncularımız yokmu neden maça sol kanata sol ayaklı oyuncularla başalamıyoruz.kimin nerede oynadığı belli değil.
????????:peki sağ kanatta neden adam gibi bi belli sabit oyuncumuz yok.bütün atakları neden apo yapıyo apo defansmı yapsın bindirmemi.sağ kanattada kimin oynadığı belli değil.
bu takımda en fazla abdurrahman ve dialloyu seviyorum.ayrıca sakat olan muhammed ali bir an evvel iyileşmeli takımın ona çok ihtiyacı var.takım sırıtıyo onsuz.
i.dağaşan nerede oynayacağını bilmeli kanattamı oynayacak ortadamı.
cvetkhov eğer henüz anlaşmamışsa başka bir tgakımla oynasın.
herve tumdan ne köy olur nede kasap.

çok güzel söylemişsin yüregine saglık tum falan hikaye hele ibrahim dağaşan tam fiyasko yazık paralarımıza boş transfer politikamız devam ediyor
badboysefaa isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı badboysefaa'a Teşekkür Ediyor...