01.08.2008, 23:43
|
|
Gast
|
--->: 1 YTL VEREMEYECEK OLAN VAR MI?
Alıntı:
ibrahim58 Nickli Üyeden Alıntı
BİLDİĞİNİZ ÜZERE GEÇEN SEZON ŞAMPİYONLUĞA OYNAYAN SİVASSPORUMUZ MADDİ KAYNAK SIKINTISI ÇEKTİ.
BUGÜN GÖZÜME ÇARPTI SİVASSPOR COM A KAYITLI ÜYE SAYISI 43 BİNİ GEÇMİŞ.BU 43 BİN KİŞİ İÇERİSİNDE SİVASSPORA 1 YTL VEREMEYECEK ÜYE VAR MI?GERÇEKTEN MERAK ETTİM.
ÇÜNKÜ GEÇEN SEZON BAŞLATILAN SMS KAMPANYASI HEDEFİN 10 DA 1 İNE DAHİ ULAŞAMAMIŞTI.BU SEZONDA YİNE AYNI MI OLACAK BU TARAFTAR?
7 MİLYON SİVASLIYI BOŞVERİN BİZLER YANİ GERÇEK YİĞİDOLAR ELİMİZDEN GELEN EN DÜŞÜK MADDİ YARDIMI YAPSAK EN BASİTÇE AYLIK 1 YTLX12=12 YTL 40 BİN GERÇEK YİĞİDO EDER 500 BİN YTL YANİ 500 MİLYAR.BUNU BAŞARAMAZ MIYIZ SİZCE?
GELİN BİR HESAP AÇTIRALIM VE SİVASSPORUMUZUN YÖNETİMİNE DEVREDELİM.BAKALIM 7 MİLYON SİVASLIMI AĞIR BASACAK 43 BİN GERÇEK YİĞİDO MU? NE DERSİNİZ?
BU GERÇEK BİR YİĞİDONUN TAKIMI İÇİN FERYADIDIR.
SEVGİ VE SELAM İLE.
|
Çok güzel bir konuya değinmişsin gardaş tebrik ederim,
Özellikle yeni sezon öncesinde takımımıza bir nebze olsun yardım edebilirsek ne mutlu bize.
Ancak Sitemizin yardım toplamak amacı ile herhangi bir hesap numarasını açması yasal değil,
Sivasspor'umuzun şu anda yardımları kabul eden hesap numaraları var, yapacağımız yardımları oraya yapabiliriz.
Şu anda vaktim kısıtlı olduğundan site içerisinde daha önce verilmiş olan hesap numaralarını bulamadım. Bir arkadaşımız bulabilirse veya kulüpte yetkili bir kişiden hesap numarasını öğrenirde buraya eklerde halihazırdaki hesapları kullanabiliriz.
|
|
|