Tekil Mesaj Gösterimi
HEDEFİMİZ BÜYÜK
Alt 06.08.2008, 12:13   #1512
byfatih
Acemi Yiğido

byfatih - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

23 Mesajına 42 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 710 byfatih Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Rotes Gesicht HEDEFİMİZ BÜYÜK

Bülent Uygun “Hedefimiz yeni sezonda ilk etapta ilk 10 arasında yer almak, Türkiye Kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gidebilmek. İlk maçımız olan Kayseri maçında rakibimizi karanfillerle karşılayacak ve maç sonrasında alkışlarla uğurlayacağız”

Geçen sezon gönüllerin şampiyonu olan Sivasspor'un bu sezon hedefinin büyük olduğunu dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun "İlk etapta ilk 10 takım arasında yer almak ve daha sonrasında belirlenen hedefe doğru adım adım ilerlemek istiyoruz. Hem ligi hem de Türkiye Kupasında iddiamızı ortaya koyacağız. Türkiye Kupasında gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.
HEDEFE ULAŞMAK İSTİYORUZ
Geçen sezon Sivasspor'un son iki haftaya kadar şampiyonluk yarışındaki yerini aldığını ve son iki haftada yaşanan şansızlıklar sonucunda mutlu sonu yakalayamadıklarını buna rağmen ortaya konulan başarılı oyun sonucunda Türkiye genelinden Sivasspor'un başarısını destekleyen sporseverler tarafından "Gönüllerin Şampiyonu" unvanına layık görüldüklerini dile getiren Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Üç sezondan beri Sivasspor olarak Turkcell Süper Ligine renk getirdik. Yiğido ekolü ile adımızdan söz ettirdik. Yeni sezon öncesinde de sorumluluğumuzun bilinci içerisinde çalışmalara başladık. İntertoto Kupasında üçüncü tura kadar gelmemize rağmen üçüncü turda yaşadığımız sakatlıklar ve şansızlıklar bizim UEFA hayalimizi yıktı. Yeni sezonda hedefimiz çok büyük.
Öncelikli olarak ayağımızı sağlam yere basmak istiyoruz. İlk etapta 10 takım arasında yerimizi almak ve ardından zirveye doğru adım adım ilerlemek. Ligin yanı sıra Türkiye Kupasında da gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz” dedi
KAYSERİ'Yİ ÇİCEKLERLE KARŞILAYACAĞIZ
Sivasspor'un yeni sezonda ilk maçının dost şehir olarak nitelendirdiği Kayserispor ile olduğunu ve bu maçta taraftarlara ve kamuoyuna dostluk ve kardeşliğin en güzel örneklerini yaşayacaklarını da söyleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Ligin ilk maçı dost şehir, kardeş takım Kayserispor ile olacak. Kayserispor'u ve Kayserispor taraftarlarını, yöneticilerini karanfillerle karşılayacak, maç sonrasında skor ne olursa olsun alkışlarla uğurlayacağız” dedi
DESTEK GEREK
Sivasspor'un başarısının devam etmesi için desteğe ihtiyaçları olduğunu da sözlerine ekleyen Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun “Sivasspor'un başarısını Sivas ve Sivaslı istiyorsa maddi ve manevi desteklerini esirgememeli.
Şehrin önde gelenleri, iş adamları ve sanayiciler taşın altına elini sokmalı ve başarıya ortak olmalı. Sivasspor sadece yönetim kurulunun değil, tüm Sivaslıların takımıdır” dedi.
byfatih isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla