--->: Başkan Değişti, Hesaplar Bozuldu
Alıntı:
muraji Nickli Üyeden Alıntı
sirtimiza birde divrigi kamburu cikacakti.boylesi iyi oldu.ü.anadolu bize yeter.
|
Divriği sahipsiz elbette değildir. Hem yaklaşan kongrede Eğer Divriğimize aday çıkmazsa onu sahipsiz bırakmama adına Sivassporumuz işe el atacaktı. Ne yani ortada kalan bir takıma Sivassporun sahip çıkmaması daha ayıp değilmiydi. Neyseki Yeni başkan listesi ile aday oldu ve adalet ve gerçek yerini buldu.
Her zaman diyorum Divriği Sivasımızın çiçeğidir. Ama gel görki geçen sene oynanan hakem faciaları ve Emniyetin Divriğili hemşerilerimize karşı tutumu takımı zor durumlarda bırakmıştır. Hakemlerin sözde Divriğimize çok sapa olduğundan dolayı gelmek istememeleri ve bu durumun küme düşürmek için bazı senaryoların oynanması bizleri geçen sene çok üzmüştü.
Geçen sene Kastamonuda berabere biten maçını seyrettim Çok güzel bir takımımız vardı ve Kastamonuyu Şampiyonlukdan ederken bende orada takımımızla gurur duymuştum. Bu takıma oynanacak oyunlara yeni başkanımızın önlem alması ve sert tutum izlemesi gerekiyor. İşleri gerçekten zor.
Emniyetle, Federasyonla ve Transferle (maddiyatla) uğraşmak. Allah kolaylık versin. Tabii biz buzdağının görünen yüzünü görüyoruz. En iyi gözlemci taraftardır zihniyeti ile yani. Ama başkanımdan aynı Kastamonudaki seyrettiğim takım gibi hatta daha iyisini bekliyoruz. Bizlere bir gurur yetmez.
Başarılar Başkanım....
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|