-->: BASKETBOL
Efes'in yenileri kontrolde!
Beko Basketbol Ligi ekiplerinden Efes Pilsen'in üç yeni yabancı transferi Bootsy Thornton, Michalis Kakiouzis ve Charles Smith Kocaeli'nin Gebze ilçesindeki Johns Hopkins Anadolu Sağlık Merkezi'nde sağlık kontrolünden geçirildi.
Efes Pilsen kulüp doktoru Operatör Doktor Erşan Ateş ile birlikte hastaneye gelen Bootsy Thornton, Michalis Kakiouzis ve Charles Smith, dahiliye, kardiyoloji, ortopedi, kulak-burun-boğaz, efor testi bölümlerinde muayene oldular ve oyunculara tıbbi tahlil analizleri yapıldı.
İtalya'nın Montepaschi Siena takımından transfer olan Bootsy Thornton (30), ''Bu sezon Türkiye'de bir takıma geleceğimi hissediyordum, bu takımın Efes Pilsen olmasından dolayı çok mutluyum. Bugüne kadar hep Türk takımlarına karşı oynamıştım, artık Efes Pilsen'in başarısı için ter dökeceğim'' diye konuştu.
Efes Pilsen'de daha önce forma giyen, ardından da İspanya'nın Real Madrid takıma giden Charles Smith (33) ise geri dönmekten mutluluk duyduğunu belirterek, ''Geri dönmenin bu kadar güzel olacağını bilseydim daha önce ayrılırdım. Avrupa'nın en büyük kulüplerinden birine tekrar geldiğim için çok memnunum'' dedi.
Avrupa'nın en iyi 4 oyuncusundan biri olarak gösterilen ve İspanya'nın Sevilla kulübünden transfer edilen 2.04'lük Michalis Kakiouzis (32) de Efes Pilsen'in hedefleri olan büyük bir kulüp olduğunu ve başarılı olmak için çalışacağını söyledi.
Sağlık kontrolleri tamamlanan yeni transferlerin de sezon hazırlıklarını kulüp tesislerinde sürdüren diğer oyunculara katılacağı bildirilirken, ay sonuna kadar kulüp tesislerinde çalışacak olan Efes Pilsen'in, Eylül ayının başında yurt dışında çalışmalarını devam ettireceği bildiril
|