Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Ümit Aktan'a Büyük Tepki !
Alt 31.08.2008, 09:59   #54
adres58
Usta Yiğido
 
adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik Tarihi: 03.08.2005
Yaş: 53
Mesajlar: 7.060
Thanks: 12.817
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1461 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Ümit Aktan'a Büyük Tepki !

Alıntı:
albina58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Arkadaşlar,maçtan sonra umutsuz aktan'ın yaşını ögrendim,bir psikoloğ arkadaşımı aradım,maçta yaşanan diyaloğları anlattım.Psikoloğ arkadaşım bana''Maalesef ben bu konuda bir yorum getiremiyeceğim,siz en iyisi dümen haydar hocama bir danışın''dedi.
Hemen dümen haydar'ın,taksim sıraselvilerdeki yazıhanesine gittim,zile basdım,iki dakika sonra gençten bir bayan kapıyı açtı.''Hanımefendi,haydar bey ile bir konuda görüşmem gerekiyor'' dedim.Tabii buyurun dedi.İçeri girdim.Hanımefendi üst kata seslendi''Hayatım bir beyefendi geldi sizinle görüşmek istiyor''dedi.Şaşdım kaldım ,meger o genç bayan dümen haydar'ın sevgilisiymiş ,bende sekreteri zannetmişdim.
Bir dakika sonra dümen haydar şaşalı bir şekilde,boynunda fuları ile geldi.Buyur dedi,karşılıklı oturduk.
Efendim böyle böyle,diye maçta geçen diyaloğları anlattım.uzunca bir kahkaha attıktan sonra,''Beyefendi bu çok basit bir vakaadır''dedi.
Nasıl olur diye tekrar soracak oldum ki,lafı agzımdan aldı:''Bakınız,o beyefendinin yaşı malum,yani beni gözünüzün önüne alın ve burdaki manzaraya bakın(Gözucu ile sevgilisini süzerek)'' dedi.
Benim biraz şaşkın bakışımdan sonra,
-''Kısaca bu vakaa yaşdönümü kapsamında,erkeklerde görülen,antropoz deprosyon olarak adlandırılır''dedi.
İşte o zaman anladım,teşekkür ettim ilgisine ve ayrıldım ordan.
Şimdi sitemiz içerisinde,bu zatı şahanei muhteremlerine fazla yüklenmeyelim.
zira,gençliğinde uzunca zaman aranan spiker özelliğinden sonra,ikinci hatta üçüncü sınıf bir proğram sunuculuğuna verilmesi,üstüne üstlük öte yandan şu antropozluk deprasyon, adamı ne hallere getirmiş.
Haydin bu işi tatlıya bağlayalım,yaşlılık evresindeki,çocukluk nevrozuna verelim olmazmı.
HEHEHE gardaş sen neyddin yaaw. İşi bu kadarda abartmışın emme beg gözel olmuş.. hehehe hala gülüyom allahda seni güldürsün..
Tüm camiamızın oruclarını Allah kabul etsin şimdiden...
hehehhee hay allaaaamm
__________________
.
.
.

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda adres58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...