31.08.2008, 23:40
|
|
|
YASAKLI ÜYE
492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
|
--->: Resimler
Güzel iltifatların için teşekkür ederiz abi.
Gerçek taraftar olma yolunda ciddi çalışmalarımız oldugunuda herkez biliyor.Bizi iyi yönde eleştirenlerde var kötü yönde eleştirenlerde, eleştiriler iyisiyle kötüsüyle bize güç katıyor.Çok yakın zamanda Abilerimiz ve bizler yani Gençler İSTDERİ ilerile taşıyacagız.Bu güzel organizasyonda gırtlak patlatan herkeze teşekkür ediyorum.Bize kızan ve alaycı tavırlar içinde olan büyüklerimizede saygıdan taviz vermiyoruz.Murat SARI abimizede çaydan ötürü teşekkür ediyorum ömer abininde düşüncesi için onada teşekkür ediyorum.Osman abinin genç ve akıl verici yüzü içinde teşekkür ediyorum.TABİKİDE BÜYÜK HARFLE BÜYÜK AMİGO RECEP ABİMİZİDE SİVASSPOR AŞKI VE TRİBÜNLERE KATTIGI DEGERLER İÇİNDE TEŞEKKÜR EDİYORUM.PUAR(ORHAN ABİYEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM.GELECEGİN AMİGOSU EMREYEDE ABİLERİNİ KISKANDIRACAK KADAR SİVASLI OLDUGU İÇİN ALNINDAN ÖPÜYORUM.VELİ ABİME EYÜPHAN KARDEŞİME MUTLU ABİME VE DİGER ABİLERİMEDE TEŞEKKÜR EDİYORUM.POLİS ABİ YASTIK VERSENE DİYİP YAZIMI BİTİRİYORUM...
HER ZAMAN TAM DESTEK VERDİK SİZLERE ADIMIZ ÇIKTI ÇEKİRDEKÇİYE, ÇEKİRDEKÇİ DEGİL TARAFTARIZ BİZ...
|
|
|