Tekil Mesaj Gösterimi
-->: "SİVAS'A ŞAPKA ÇIKARTTIM"
Alt 01.09.2008, 11:29   #68
Abdullah DuMaN
Usta Yiğido

Abdullah DuMaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.168 Mesajına 9.556 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1540 Abdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz seinAbdullah DuMaN kann auf vieles stolz sein
Standart -->: "SİVAS'A ŞAPKA ÇIKARTTIM"

Alıntı:
anilolcay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
SİVAS'A ŞAPKA ÇIKARDIM

Sivas'ın geçen yılki başarısına şapka çıkardım. Sık sık Bülent Uygun'la görüştüm. Çok başarılı başkanları var. Fakat Sivaslılar kızmasın ama bu sene Sivasspor'un bu kadar başarı elde edeceğine inanmıyorum. Düşüşe geçecek. İlk 5 maç Sivas'ın kaderini belirler. 5 maçta 4 mağlubiyet alabilirler ki şu andaki fikstürlerini bilmiyorum. Çok tehlikeli. 13-15 puan toplarlarsa geçen yılki başarılarına yanaşabilirler. Ama bunu başaracaklarını sanmıyorum.

Ali Şen böyle demiş arkadaşlar söylediklerine malesef ben de kısmen katılıyorum.Fakat lige iyi bir başlangıç geçen senin ilk ışıklarını da bize gösterir.

Kaynak:Hürriyet.
5 MAÇTA 4 MAĞLUBİYET O BİRAZ FAZLA UÇMUŞ BENCE

Yorumlarınızı ilgi ile okuyup beğeniyoruz.
Ancak; yorumlarınızı mümkünse küçük harflerle yazınız lütfen....

Bizi Twitter'den takip etmek için tıklayınız....
Abdullah DuMaN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda Abdullah DuMaN'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...