Alıntı:
GuNaY Nickli Üyeden Alıntı
Hay hay gardaş, gözünde sıfıra indirmen senin bileceğin iş yapacak bir şeyim yok.
Hayrettin konusunda içimden geleni söyledim, takımda tek Sivaslı olması ona taraftarı azarlama hakkını vermez. İlgiden çok sıkılmış olacakki yanına gidip imza almaya çalışan ve birlikte fotoğraf çekilmek isteyenleri kendi tarzıyla uzaklaştırdır. Ve hatta bir kişinin elinden tutarak aşağı ittirdi. Onun hemen yanında M. Ali vardı, ama aynı ilgi onada olmasına rağmen ne yüz ifadesinde nede sözlü olarak herhangi bir tepki görmedim.
Ha burada sende gidip formanı imzalatmak istedinde imzalamadı gibi şey birşey yok, onların tribüne çıkıpta taraftarımızın büyük bir heyacan ve sevgiyle onların yanına koşturmalarından, ilgiden sıkılıp en alta inene kadar takip ettiğimden dolayı söylüyorum. Ve yine söylüyorum Öz Sivaslı olması hiçbirşeyi değiştirmez...
|
ÖZ SİVASLI OLMASI ÇOK ŞEYİ DEĞİŞTİRİR SONRADAN ATTIĞIN RESİMLERDE GAYETTE SAKİN TARAFTARIN ARASINDA MAÇ İZLİYO M.ALİ VE HAYRETTİN EĞER YAPTIĞI HAREKETLERİ YANLIŞ BULUYOSAN SENDE BİDAHA YANINA GİTMEZSİN OLUR BİTER BU YÜZDEN DEĞİLMİDİRKİ SİVAS BİYERE GELEMİYOO SİVASLI SİVASLIYA SAHİP ÇIKSA YIKAMAYACAĞIMIZ DAĞ AŞAMAYACAĞIMIZ ENGEL KALMAZ AMA BİZ BAŞTAN KOPARIYOZ OLAYLARI. NEYMİŞ EFENDİM RESİM ÇEKİNMEK İSTEYEN BABA OĞULU KOLUNDAN İTTİRMİŞ ATMIŞ KENARA BU TARZ İTHAMLAR AYIP ŞEYLER ADAM ÖLE BİŞEY YAPSA YANINIZA GELMEZDİ. İŞTE SENİN GİBİLERİN YÜZÜNDE ŞUANDA KOSKOCA TAKIMDA BİTANE SİVASLI VAR PAF TAKIMDA BİLE SİVASLI FUTBOLCU YOK ONUDA GEÇTİK PAFTAKIMI ŞAMPİYON EDEN HOCALARA BİLE YOL VERDİLER ANTRENÖRLÜKTEN ANLAMAYAN Bİ ADAMI GETİRMİŞLER İSTANBULDAN. SİVASLIYA VE SİVASA VERİLEN DEĞERDE BUKADAR İŞTE ARTIK POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM TŞK EDİYORUM KARDEŞİM EMEĞİNE SAYGI DUYUYORUM..