--->: Tabiata aykırı işler
En güvendiğimiz yer olarak ' Tff ' görürdük şu anda onlara bile güvenimiz kalmadı.Her sene daha iyiye gidicek dediğimiz lig , her sene biraz daha kötüye gitmektedir.
Tabikide tertemiz bir ligde oynamak her takım ister , her futbolcu ister.Kendi haklarının yenmesini hiç kimse istemez.Benim şu anki görüşüm Sivasspor'u birileri susturuyor.Sanki köşeye sıkışmış bir ' şerçe ' gibiyiz.Haklı olduğumuz yerde şu anda haksız durumuna düşmekte gibiyiz.
Aslında bir ' kükresek ' neler yapabiliceğimizi herkez görücek , bizlerde şaşıracaktırız.
Tabikide bu işleri yapanlar cezalandırılmalı , sessiz kalınmamalı.Haluk ulusoy zamanında Sivasspor'un gerçek haklarının açık bir şekilde yenildiğini görmekteyiz.
Zannedersem o zamanki fedarasyon'un bize garezi vardı.Tabikide her ne olursa olsun , garezinizde olsun siz oraya geçmişseniz adil bir şekilde karar vermek zorundasınız.
Eğer kararları vicdanınız doğrultusunda vermesseniz böyle başınız yanar.Her zaman doğru söylemeyi bir benimseyiş haline getirmek lazım.
Bu devirde ' oğul babasına ' güvenmesken biz bundan sonra ' Tff'ye gelen bu lekeyle ' Tff ' ye nasıl güvenebiliriz.
Günümüzde nasıl ' Ergenekon ' çetesi var ise benim açık ve net görüşüm 'Tff 'de böyle bir alt grup bulunmakta.Herşeye karışan,kafasına göre karar veren bir ' alt grup ' bulunmakta.
Tabikide şuçu hep ' Tff 'ye atmak gerekmez , benim kanaatımce kişi veya kişiler tarafından bu tür şaçmalıklar ortaya çıkmış bulunmakta.
Bu tür şahısların derhal cezalandırılmaları gerek , Bu cezalar ağır olmaliki bundan sonraki ' Tff ' ye gelicek isimler işlerini daha düzeyli yapsınlar diye.
Tabikide bu işleri ceza gelicek diye yapmasınlar , vicdanlarının sesini dinleyerek haklının hakkını yemiyerek yapmalılar.
Artık böyle düzenbazlıkları en güvendiğimiz yer olan ' Tff ' gibi yerde görmek istemiyoruz.
|