Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Tabiata aykırı işler
Alt 05.09.2008, 13:22   #5
EyüphanAydın
Usta Yiğido

EyüphanAydın - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.269 Mesajına 946 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1308 EyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yokEyüphanAydın Fazla söze gerek yok
Standart --->: Tabiata aykırı işler

En güvendiğimiz yer olarak ' Tff ' görürdük şu anda onlara bile güvenimiz kalmadı.Her sene daha iyiye gidicek dediğimiz lig , her sene biraz daha kötüye gitmektedir.

Tabikide tertemiz bir ligde oynamak her takım ister , her futbolcu ister.Kendi haklarının yenmesini hiç kimse istemez.Benim şu anki görüşüm Sivasspor'u birileri susturuyor.Sanki köşeye sıkışmış bir ' şerçe ' gibiyiz.Haklı olduğumuz yerde şu anda haksız durumuna düşmekte gibiyiz.

Aslında bir ' kükresek ' neler yapabiliceğimizi herkez görücek , bizlerde şaşıracaktırız.

Tabikide bu işleri yapanlar cezalandırılmalı , sessiz kalınmamalı.Haluk ulusoy zamanında Sivasspor'un gerçek haklarının açık bir şekilde yenildiğini görmekteyiz.

Zannedersem o zamanki fedarasyon'un bize garezi vardı.Tabikide her ne olursa olsun , garezinizde olsun siz oraya geçmişseniz adil bir şekilde karar vermek zorundasınız.

Eğer kararları vicdanınız doğrultusunda vermesseniz böyle başınız yanar.Her zaman doğru söylemeyi bir benimseyiş haline getirmek lazım.

Bu devirde ' oğul babasına ' güvenmesken biz bundan sonra ' Tff'ye gelen bu lekeyle ' Tff ' ye nasıl güvenebiliriz.

Günümüzde nasıl ' Ergenekon ' çetesi var ise benim açık ve net görüşüm 'Tff 'de böyle bir alt grup bulunmakta.Herşeye karışan,kafasına göre karar veren bir ' alt grup ' bulunmakta.

Tabikide şuçu hep ' Tff 'ye atmak gerekmez , benim kanaatımce kişi veya kişiler tarafından bu tür şaçmalıklar ortaya çıkmış bulunmakta.

Bu tür şahısların derhal cezalandırılmaları gerek , Bu cezalar ağır olmaliki bundan sonraki ' Tff ' ye gelicek isimler işlerini daha düzeyli yapsınlar diye.

Tabikide bu işleri ceza gelicek diye yapmasınlar , vicdanlarının sesini dinleyerek haklının hakkını yemiyerek yapmalılar.

Artık böyle düzenbazlıkları en güvendiğimiz yer olan ' Tff ' gibi yerde görmek istemiyoruz.

Ümitlerin bittiği yerde
Abdest al ve sabahı bekle...
EyüphanAydın isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı EyüphanAydın'a Teşekkür Ediyor...