Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Almanya 2.Iftar Organizesi (resimler)
Alt 15.09.2008, 17:11   #32
SONMEZ
Usta Yiğido

SONMEZ - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

171 Mesajına 428 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 918 SONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz seinSONMEZ kann auf vieles stolz sein
Standart --->: Almanya 2.Iftar Organizesi (resimler)

Alıntı:
AyhanBayrak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Öncelikle buradan iftar davetimize katilan sivaslady'e, sweetgril'e, TracyMcGrady58 ve sweetgril'in esi Yakupa cok tesekkür ederim bizlere harika bir iftar aksami yasattiklari ve sürpriz yaptiklari icin

Misafirlarimizi ilk kapida karsilayan ben oldugum icin baya bir sansli görüyorum kendimi bu aradada neredeyse ilk gören ben oldugum icin beni yolun ortasinda arabayla cigneyeceklerdi

Simdide dersinizki yolun ortasinda ne isin var gardasim alamanya gibi bir yerde diyeceksiniz dedikya gardas eli cebinde yolun ortasinda birini görürsen iste sivasli bir gardasimiz deriz ya bende öyle alamanya degilya neresi olursa olsun yolun ortasini kullanmayi severim ondan dolayi yolun ortasinda yürürken yani karsidan karsiya gecerken tam tesadüfya bizimkilerde beni görünce üzerime kornayi sonuna kadar aci aci calarak üzerime sürerek bana göz dagi vermek istediler ama heheheh olmadi yani kacmadim kim beni yolun ortasinda rahatsiz ediyor dedim ve geriye dönüp baktimki birde ne görem bizim sürpriz misafirlerimiz arabanin icindeler birde bana bakarak gardasim yolu meskenmi tuttun demezlermi, tabiiki bende altta kalirmiyim dedimki tapusu bende cekebiliyorsan cek dedim kafa tuttum nasil ama heheheheh
neyse saka bir yana unutulmasi harika bir gece yasadik arkadaslarimizla allah razi olsun baya bir uzaktan geldiler hepsinden allah razi olsun

Bu aradada langirtta beni yenemedikleri icinde iftirada atmislar bakiyorum benim kadar hizli oynayan varmiydiki aranizdada beni yenildi dediniz muahhahah yenilen pehlivanlar yenilgiyide kabul edin yani
Allah eyliğini vere he mi ?
İlaham Aaaaayhan,
Gebermiyesin sen he mi ?
Babalar dutmuya seni he mi ?

Oldu olacah, bari bir de sandaliye ataydın yolun ortasına herif.
Kim ne diyebilir ki ?
Hem sonra seni ordan bırak Sweetin veya Lady nin çekmesi,
o tonaj ve o siklet sende varken, gemi vinçleri bile çekemez seni gardaş.
Halatları goparırsın vala.

Maşalla şey gibisin şey...
yani ehem şey...
hem kem hem de küm....
SONMEZ isimli Üye şimdilik offline Konumundadır