Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Eskişehir:2 SivasSpor:2
Alt 21.09.2008, 15:03   #412
58isa58
Yiğido

58isa58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

66 Mesajına 95 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 673 58isa58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Daumen hoch --->: Eskişehir:2 SivasSpor:2

Alıntı:
escem26 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
geçen yıl sivassporu takdirle izleyen ve kendii bildim bileli Es Es aşığı olan biri olarak arkadaşlar bence gazete haberine değil maça gelen arkadaşlarınıza sorun taraftar sayısını.O Tunç kayacı denen adam maça geldimi şüpheli.Ayrıca aynı şahıs geçen sene Sivasın harcı değil şampiyonluk diyen Anadoludan bi haber züppenin biridir.Ben yıllardır açıkta maç izlerim ve ilk kez dün kardeş dediğimiz takılar dışında bir taraftar grubuyla çıkışta birbirimizi alkışladık.Sizin arkadaşlarınız Es Es diye bağırdı.Biz de Sivas feneri... ve helal olsun size,güle güle sivas diye alkışla cevap verdik.Burada klavye başında bu güzellikleri bozmayalım.Dün aç sırasında tartışanlarda sonradan tokalaştı.Bizi takımda da sizinkinde de hırslı ve gereğinden fazla itira edenler oldu.Mehmet Yıldız beğendiği efendi bir adadır ama dün pozisyon bulamadıkça gerildi ve abarttı hareketlerini.İyisi kötüsü yanlışıyla bir maç geride kaldı.Sizde,bizde kazanabilirdik ama şunu unutmamak gerek yanlış ve gereksiz bilgilerle Anadolu takımlarına çomak sokmayalım.Örnek mi:Kemal Unakıtan takımı denilen Es Es seyircisi 25 Ytl ye maç seyrediyor neden mi çünkü tek kuruş vermiyor bu siyasetçi bozuntusu sadece reklam yapıyor.Biz kendi yağıyla kavrulan bir takımız.Geçen yıl Sergeni getirdi diye biliyor herkes değil mi?Sergen gidince kulübün borcu açıklandı arkadaşlar 8.5 trilyon...Bilmem anlataildim mi?Futbolda Anadolu devrimi istiyorsanız Es Es e Bursaya Kocaeliye mecbursunuz. Yoksa 3 büzükler ve belediyelerle iğrenç bir lige katlanır ve kendinizi kandırısanız.Bu arada içimde kaldı dün sadece açık tribünde 6 bin kişi vardı.
Saygılar,sevgiler ve başarılar...
Helal olsun evet ben dun es es lileri alkışladım ben de oradaydım ama arkadaşınız foruma girip milleti çeken yazılar yazıyor sizin gibi böyle guzelikle yazan arkadaş olsun canımızı yesin gardaşım helal olsun...