Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Sizce Maçın Yıldız' ı Kimdi?
Alt 26.09.2008, 23:52   #45
adres58
Usta Yiğido

adres58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1471 adres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunftadres58 hat eine strahlende Zukunft
Standart --->: Sizce Maçın Yıldız' ı Kimdi?

Bilica= Geldiği günden beri en pozitif oyununu oynadı. Şüphesiz Emniyeti O sübabıda Dialloydu...
Sezer= Girene kadar arkadaşları takımı yordu. 13. Savaşçı gibi son darbeler ona düştü. Oda hocasını bir asist bir golle onure etti. Günün 5 yıldızı...
Diallo= Emniyeti sağlayan Bilicanın partneriydi. Sukuneti şiir gibi defansı ile ilerdeki arkadaşlarına artık biz buradayız merak etmeyin mesajı verdi.
Petkoviç= Aslında ona fazla iş düşmedi diyebiliriz ama onun ismi nedense tüm takıma bir huzur veriyor. Tecrübesi ile o zor Alex zekasını çelmeyi bildi. O bile ona yeterde artar...
Faruk= Sol tarafta çok çalıştı didindi. GHökhan Gönülü sürklase ederek ona bindirmelerde < Sen hızlıysan bende hızlıyım> korkusu verdi. En iyi yerli transferimiz tezimi teyit etti...
Sylla = Bir ara Orta sahanın ortasında bir ara sol kanatta bir baktım Sağ tarafta görev yaptı. Nereye koyarsan koy banamısın demiyor.
Sergio= Daha tam anlamı ile maestroluk aşamasına gelemedi ama bu maçta göz doldurdu. Çeşitli internet sitelerinde seyrettiğim maçlarının yarı performansını sergilese kafi.
Mehmet Yıldız= Çok kuvvetli çok kurnaz ama bencil. Savaşıyor çalışıyor arkadaşları ile konuşuyor, anlatıyor. Saha dikdörtgense her tarafına hakim oluyor. Tam bir kaptan. ama bazan kanatlara kaçan adamı görmüyor uzakdan fantazi arıyor. Kaptan bu defa Eskişehir maçından vasattı.
Musa= İçinizden aynı benim gibi Ah musa dediniz. Evet Ahh demekle haksız sayılmayız. Oda çok çalıştı. ama biraz şanssız birazda kuvvetsizdi. Vurdu vurdu ama olmadı. O busene daha patlamadı.
Hayro= Sakatlığının verdiği ürkekliği atamamış belli. ama özgüven açısından hocasını utandırmadı ve teşekkür etti. Yavaş yavaş kendisini bulacak.
Balili=Rüzgarın oğlu'nun adı bile yetiyor. Rakip o girince tedirgin oldu. Ve semeresinide aldık. Dahada iyi olacak. Artık sistem oyuncusu oldu. Üzerimize gelen takımlara anında neşter vuruyor Balili... İyiki o var..
Murat Sözgelmez = Söz ona geldimi kendini hiç utandırmıyor. Kapasitesi kadar oynuyor. İleri çıktığı zamanda faturayı kesiyor. Kafasına hakimiyetinin mükafatını dönerek attıpı kafa golü ile bizleri havalar uçurdu. Oda aynı Sylla gibi joker. Koy nereye istersen yadırgamıyor çıkıyor hakkını veriyor. Bir aferinde ona...
Tum= Karaboğayı çok eleştirdim. Gereksiz yere yapılan transfer dedim. Hayy demez olaydım. O girince tam anlamı ile şekiller roller değişti. Goller gelmeye başladı. Haftaya Ankara deplasmanında acaba iki defa gereksiz transfer desem desenize ortalığı dağıtacak Kızılırmağın Kara boğası.. Adıda yakıştı...
İbrahim = Kısa zamanda girdi. Gözlemlenecek kadar varlık gösteremedi.
Bülent Uygun = 60. dakikadan sonra Fenerbahçe yorulacak demesi size neyi hatırlatıyor. Ya Tum ve Baliliyi oyuna sokmasına ne dersiniz. Bir futbol ustası olduğuna bence.. Maçı kulübeden söküp alan adam. Hayronun dediği gibi Teşekkürler Bülent Abi...
Taraftar = 10 üzerinden 4 veriyorum. Klişe tezahüratlar ta Tv de kulaklarımıza kadar geldi. Oradakilerden utandım. Siz hala Siiiivaaas diye bağırın. Modern tezhüratlar ve Dolu tribün görmek istiyoruz. Bu takıma bu hak değilmi sizce...

Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
adres58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 5 Kullanıcı adres58'a Teşekkür Ediyor...