Alıntı:
F&YİĞİDO&B Nickli Üyeden Alıntı
Birincisi kendi takımımı 3. sıraya koymam takımıma güvenmediğimden kaynaklanmıyor, yada şampiyonun ya Trabzon yada Beşiktaş olacağını söylememde..
Her şeyin bir sırası vardır, bazı şeyleri birden elde etmek iyi değildir (misal birden zengin olanların, ne buldum delisi olamaları gibi )
Hazmede hazmede devam edelim, bir kere artık her dönem zirveye oynayan bir Sivassporu zihinlere kazıyalım, varsın şampiyon olmayalım.
Elbet şampiyonluğunda sırası gelecektir; Ki önümüzde bir Kocaeli örneğide var
Kendilerini birden büyük takım olarak görüp sonradan ne duruma düştüklerini gördük
|
Bak sana bi kaç şey söylicem bakalım hala öyle düşünecekmisin?
bugün ntv de bülent hoca aşıklamalar yaptı.ve daha ne kadar sivasın başında duracaksınız sorusuna ne cevap verdi biliyomsun?
benim büyük hedeflerim var dedi.trabzon yada fenerbahçeyle şampyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum.milli takımın başına geçmek istiyorum dedi..yani biz bülent hoca başımızdayken şampiyon olduk olduk...yoksa bugünleri bi daha bulamıycaz çünkü biz maddi durumu çok kötü olan bi kulübüz..kayseri gib bursa gibi antep gibi tranbzon gibi bütçemiz iyi değil..yani bir düzen bozluldun mu bi daha aynı başarıyı yakalamamız çok ok zor..bülent hoca gibi biri bi daha zor başımıza gelir ve gelsede aynı uyum sağlanması zor..ama bütçesi iyi olan takımlar trabzon gibi mesela her nekdar kötü sezonlar geçirselerde paraları olduğu için her yıl ilk 3e 4 e oynarlar..bu yüzden bu şansımızı kullanıp biran önce şampiyon olmalıyızz..