Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR
Alt 28.09.2008, 18:49   #94
F&YİĞİDO&B
Acemi Yiğido

F&YİĞİDO&B - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

15 Mesajına 21 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 618 F&YİĞİDO&B FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart --->: SEZON SONUNDA PUAN TABLOSU NASIL OLUR

Alıntı:
uhud85 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bak sana bi kaç şey söylicem bakalım hala öyle düşünecekmisin?
bugün ntv de bülent hoca aşıklamalar yaptı.ve daha ne kadar sivasın başında duracaksınız sorusuna ne cevap verdi biliyomsun?
benim büyük hedeflerim var dedi.trabzon yada fenerbahçeyle şampyonlar ligi şampiyonu olmak istiyorum.milli takımın başına geçmek istiyorum dedi..yani biz bülent hoca başımızdayken şampiyon olduk olduk...yoksa bugünleri bi daha bulamıycaz çünkü biz maddi durumu çok kötü olan bi kulübüz..kayseri gib bursa gibi antep gibi tranbzon gibi bütçemiz iyi değil..yani bir düzen bozluldun mu bi daha aynı başarıyı yakalamamız çok ok zor..bülent hoca gibi biri bi daha zor başımıza gelir ve gelsede aynı uyum sağlanması zor..ama bütçesi iyi olan takımlar trabzon gibi mesela her nekdar kötü sezonlar geçirselerde paraları olduğu için her yıl ilk 3e 4 e oynarlar..bu yüzden bu şansımızı kullanıp biran önce şampiyon olmalıyızz..
Peki bir kere şampiyon olunca bütçemiz düzelecekmi ??
Yahu zaten biz bülent uygun a mecbursak yanmışızki ne yanmışız !!
Bülent hoca benim gözümde sadece bir araç hedefimize ulaşmak için tabikide.
Ben şampiyon olmayalım demiyorum ama öncelikle her zaman zirveye oynayacak bir Sivassporu zihinlere kazıyalım.
Her Sivaslı öncelikle şunu düşünsün; Hoca yada başkanın kim olduğu önemli değil, kafa yapımız bu sivasın zirve yarışında olmasa bile en azından ilk 5-6 için mücadele edebilceği şekilde olmalı.
Futbol şehri sonradan olunmuyor malesef ama şu Trabzonsporu günahım kadar sevmesemde adamlar futbol şehri.halk futbola aşık. İşte benimde istediğim bu kafa yapısını bir şekilde bu halka kazımak ondan sonra ister bülent gelsin ister ahmet farketmez.
F&YİĞİDO&B isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda F&YİĞİDO&B'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...