Tekil Mesaj Gösterimi
--->: Bank Asya 1. Lig
Alt 29.09.2008, 14:14   #24
mustafa_kavak58
Usta Yiğido

mustafa_kavak58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.059 Mesajına 1.583 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1024 mustafa_kavak58 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: Bank Asya 1. Lig

Karabükspor'da hoca arayışı
Bank Asya 1. Lig'de mücadele eden Kardemir Karabükspor'da, profesyonel futbol şube sorumlusu Metin Yılmaz, ''Teknik direktörümüz Turgut Uçar sözlü olarak istifasını verdi, yeni teknik direktör arayışına başladık'' dedi.
Metin Yılmaz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, teknik direktör Uçar'ın yönetime sözlü olarak takımdan ayrıldığını bildirdiğini, ancak resmi istifanın Ramazan Bayramı sonrasında gerçekleşeceğini söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu kayıtlarında şu anda teknik direktörlerinin Uçar olduğunu anlatan Yılmaz, şöyle dedi:

''İstifa talebi teknik direktörümüzden geldi. Araya bayram tatili girdiğinden sözleşme feshi gerçekleşmedi. Bayram sonrasında resmi işlemler yapılacak. Teknik direktörümüz Turgut Uçar sözlü olarak istifasını verdi, yeni teknik direktör arayışına başladık. Bazı görüşmelerimiz var, ancak net isim yok. Şaban Yıldırım, Hüsnü Özkara, Mustafa Uğur ve Bülent Korkmaz gibi isimleri düşünüyoruz. Bunlar artabilir, başka isimler de olabilir. Bayram tatilinde yeni teknik direktörümüzü belirlemek istiyoruz.''

Yılmaz, Ahmet Gölbek'in istifasının ardından profesyonel futbol şube sorumluluğununa getirildiğini, kendisinden boşalan basın sözcülüğüne de Ahmet Soykök'ün görevlendirildiğini kaydetti.

-''ŞANSIZLIKLARIN KURBANI OLDUK''-

Teknik direktör Turgut Uçar da takımda futbolun çok büyük şansızlıklarını yaşadıklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Ligin başından son maçımıza kadar 7 futbolcumuz sakatlandı. Bütün maçlarda, darbeye bağlı sakatlıklar yaşadık. Yeni kurulan bir takım için sakatlıklar nedeniyle her hafta oyun düzenini değiştirmek risklidir. Şansızlıkların kurbanı olduk. Her hafta yeni takım kurup adaptasyonu sağlamak kolay değil. Bunlar puan kaybettikçe takım üzerinde güven problemi yaşattı. Kardemir Karabükspor'da bazı taraftar grupları takıma sahip çıkmadı, protesto ettiler. Olumsuz tezahürat altında oynamak da kolay değil.

Ferudun Tankut, çok iyi bir başkan, herkes ona yardımcı olmalı. İstifamı kulüp yöneticilerine şifahen bildirdim, geri dönmeyi düşünmüyorum. Yaklaşık 10 yıldır teknik direktörlük yapıyorum, hiçbir takımda bu kadar şansızlık yaşamadım. Kardemir Karabükspor'un sakatlığı devam eden futbolcuları iyileştiğinde iyi işler yapacaktır.''
mustafa_kavak58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda mustafa_kavak58'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...