Tekil Mesaj Gösterimi
--->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM
Alt 10.10.2008, 00:42   #276
eyuphulagu
Usta Yiğido

1.466 Mesajına 3.580 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 947 eyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOKeyuphulagu FAZLA SÖZE GEREK YOK
Lächeln --->: SİZCE YENİ BİR STADYUM MU YAPILSIN KAPASİTEM

Alıntı:
muhsin koçak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
hay ağzını sevsinler senin,bende yeni stadın yapılmasından taraf olanlardan biriyim,ama kimseye derdimizi anlatamadık.öyle yorumlar yazılıyorki kafayı yememek elde değil.yok efemdim daha bu stadı dolduramıyormuşuzda,yok bu stadın şurası şöyle olsun,burası böyle olsunda,hatta maraton tribününe ufo(ısıtıcı) takılmasını önerenler bile oldu.ben bir kale arkası taraftarı olarak diyorumki;kale arkasında üstten bir iki sıra haricinde 4 eylülde maç izleyipte bundan zevk alan biri varsa kesinlikle yalan söylüyor.haaaa unutmadan veysel efendiyide bir çift sözüm olacak,başbakın bile yapılmasına onay verdiği yeni stad için neden hala harekete geçilmiyor bunu yiğidolara açıklamak zorunda;aksi taktirde onun hakkında söylenenlere inanmak zorunda kalacağım.
Sonunda aylar sonra bazı arkadaşlarla YENİ STADIN MUTLAKA YAPILMASI;veya eski stadın tribünleri yıkılarak yeni trübınlerin yapılması konusunda mutabakata varmak beni çok mutlu ediyor.Eskiye rağbet olsa bit pazarına nur doğarmış.ADINDAN BELLİ 4 Eylül Stadı eski bir stat.Yaklaşık 40 yıl önce O zamanın şartlarına göre inşa edilmiş bir stat.Bu stada ne kadar yatırım yaparsanız yapın bir zaman geçtikten sonra yapılan yatırımların boşa gittiğini göreceğiz.Şu şartlarda belki yapılan yatırımları herkes gibi ben de doğru buluyorum.Ancak YENİ MODERN BİR STADIMIZIN YAPILMASINI DA CANI GÖNÜLDEN İSTİYORUM.Zaten bazı arkadaşların söylediği gibi yeni stadın maliyeti SİVAS'a ve SİVASSPOR'a yük getirmeyecek.Eski stat özel sektöre veya TOKİ'ye
konut,alışveriş merkezi yapılması için devredilecek(şu anda Kayseri Kadir HAS stadı bu şekilde inşa ediliyor);ÖZEL SEKTÖR VEYA TOKİ'de karşılığında bize 30-35 bin kişilik modern bir stadı YENİ FUAR ALANINA İNŞA EDECEK.UMARIM SAYIN VALİMİZ BU KONUDA SÖZÜNÜ TUTAR VE YENİ MODERN STADIMIZ BİR AN ÖNCE İNŞA EDİLİR...
eyuphulagu isimli Üye şimdilik offline Konumundadır