Tekil Mesaj Gösterimi
--->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye
Alt 16.10.2008, 09:14   #69
mrkz_abi
Acemi Yiğido

mrkz_abi - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

41 Mesajına 73 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 678 mrkz_abi Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart --->: -->: --->: -->: Estonya 0-0Türkiye

Alıntı:
myway Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

benim burdaki yorumumun neticesinde benim kisiligimle ilgili bir yorum cikaramazsin arkadasim. ben burda hoslanmadigim bir durumu dile getiriyorum. sende benim yorumumu begenmeyebilirsin dogaldir. o zaman sende kenid gorusunu yazarsin.. benim yorumlarimi zavallilikla nitelemen senin zavalliligini gosterir..

fatih terim varsa o takimin sahadan rezil olup cikmasini isterim.. mehmet yildiz bugun o formayi haketmedi mi? haketti ve oynamiyorsa yenmesinler... fatih terim bir an once defolmasi icin her maci kaybetmelerini dileyecem..

bunda seni baglayan bi sey oldugunu zannetmiyorum.. senin goruslerin sana...
BEN NE YAZMIŞIM SEN NE YAZMIŞSIN ARKADAŞIM BEN DİYORUMKİ FATİH TERİM YÜZÜNDEN MİLLİ TAKIMA BU ŞEKİLDE DİYORSAN SEN ZAVALLISIN BU KONUYU UZATMAYA GEREK YOK FATİH TERİME HER TÜRLÜ ELEŞTİRİYE VARIM HAKARETEDE BENDE BUGÜN YENMESİNİ İSTEMEDİM ÇÜNKİ GOL ATAMIYORUZ OYUNA FORVET ALMIYO AMA O TAKIM FATİH TERİMİ TEMSİL ETMİYOR O KIRMIZI BEYAZ FORMALAR TÜM TÜRKİYEYİ TEMSİL EDİYOR ANLADINMI KAYBETSİNLER AMA BENİM KIZDIĞIM REZİL OLSUNLAR LAFINAYDI UMARIM ANLAMIŞSINDIR TÜRKİYENİN İTİBARI ANLADINMI FATİH TERİMİN DEĞİL TÜRKİYE TÜRKİYE