Konu: BASKETBOL
Tekil Mesaj Gösterimi
-->: BASKETBOL
Alt 17.10.2008, 12:27   #3188
TracyMcGrady58
Usta Yiğido

TracyMcGrady58 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

649 Mesajına 918 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1501 TracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer AnblickTracyMcGrady58 ist ein wunderbarer Anblick
Standart -->: BASKETBOL

"Kozmopolit bir takım kurduk"
Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde Ceyhan Belediyesi ile karşılaşacak Mersin Büyükşehir Belediyesi hazırlıklarını sürdürüyor. Antrenör Ceyhun Yıldızoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, tecrübeli ve gençlerden oluşan, farklı liglerden oyuncuların bulunduğu kozmopolit bir takım kurduklarını söyledi.

(A) Milli Takımı da çalıştırdığı için, takımın başına geç geldiğini, dolayısıyla da oyuncularıyla çok fazla bir araya gelemediğini anlatan Yıldızoğlu, ''Ancak düzenlenen turnuvalarda takımın performansını görme şansını yakaladım. Turnuvada, sonuçtan ziyade oyuncuların nereye geldiğini, başarıyı elde edebilmek için kendilerini fazlasıyla zorladıklarını gözlemledim'' dedi.

Amaçlarını, yeni sezonda ''en iyi basketbolu'' oynamak olarak açıklayan Yıldızoğlu, şunları kaydetti:

''Sezona iyi başlamak bizim için oldukça önemli. Tecrübeli ve gençlerden oluşan, farklı liglerden oyuncuların bulunduğu kozmopolit bir takım kurduk. Bu nedenle elimizden geldiğince iyi oynayan, sporseverlerin izlerken zevk alacağı bir takım olmanın çabasındayız.''

İlk maçı pazar günü Ceyhan Belediyesi ile yapacaklarını ifade eden Yıldızoğlu, ''Bu nedenle seyircinin maça göstereceği ilgi çok önemli. Seyircilerimizle iyi bir çıkış yakalayabilirsek, ilerleyen süreçte her şeyin çok daha iyi olacağına inanıyorum'' diye konuştu.
TracyMcGrady58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır